jubiler - zakup na raty |
Autor |
Wiadomość |
kormi
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2024 3:09 pm jubiler - zakup na raty
|
|
|
Ostatnio zastanawiałem się nad zakupem pierścionka zaręczynowego dla mojej dziewczyny, ale zależy mi na tym, aby jubiler miał możliwość płatności na raty. Są takie opcje? |
|
|
|
|
szirm
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2024 9:24 am
|
|
|
Tak, wielu jubilerów oferuje opcję płatności na raty. Możesz poszukać takich ofert w różnych sklepach. |
|
|
|
|
kormi
|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2024 8:41 am
|
|
|
To brzmi dobrze, ale nie chciałbym narazić się na dodatkowe koszty czy ukryte opłaty. Czy są jakieś rzeczy, na które powinienem zwrócić uwagę, wybierając tę opcję? |
|
|
|
|
Weronika199
|
Wysłany: Sro Kwi 17, 2024 10:31 am
|
|
|
hej,
Tak, są jubilerzy, którzy oferują płatność na raty. To całkiem fajna opcja, jeśli chcesz kupić coś droższego, ale nie masz wszystkich pieniędzy od razu. Ogólnie, to wygląda tak, że płacisz pewną część z góry, a resztę rozkładasz na raty, czyli płacisz co miesiąc pewną kwotę przez określony czas. |
_________________ Pozdrawiam, Weronika 😊 |
|
|
|
|
szirm
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2024 12:01 pm
|
|
|
kormi napisał/a: | To brzmi dobrze, ale nie chciałbym narazić się na dodatkowe koszty czy ukryte opłaty. Czy są jakieś rzeczy, na które powinienem zwrócić uwagę, wybierając tę opcję? |
Dobrze, że zapytasz. Warto sprawdzić, czy nie ma dodatkowych opłat związanych z ratami oraz jaka jest całkowita kwota do spłacenia. No i oczywiście, czy oprocentowanie jest akceptowalne. |
|
|
|
|
kormi
|
Wysłany: Pią Kwi 19, 2024 10:32 am
|
|
|
A czy miałeś okazje kupować u jubilera Savickiego jak u niego to wygląda? Z tego co kojarzę, to mają opcje rat |
|
|
|
|
szirm
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2024 9:03 am
|
|
|
Tak, ma taką opcje. Możesz sprawdzić ich stronę internetową https://savicki.pl/ lub skonsultować się z nimi bezpośrednio, aby uzyskać więcej informacji na ten temat. Ja akurat z opcji na raty nie korzystałem, ale znajomy tak i bardzo sobie chwalił. |
|
|
|
|
|