Garden Party zamiast wesela |
Autor |
Wiadomość |
Roseaux
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2014 10:17 pm Garden Party zamiast wesela
|
|
|
Hej! szukałam podobnego tematu ale nie widziałam, jeżeli już taki jest wybaczcie, jestem pierwszy dzień na forum i nie umiem jeszcze dobrze szukać )
Marzy mi się przyjęcie weselne w jakiejś oranżerii lub przy pięknym ogrodzie z kwiatami... z tego co czytałam na forum jest kilka fajnych miejsc z ogrodem, natomiast nie znalazłam przyjęć organizowanych w szklarni/oranżerii
Czy znacie takie miejsce w woj. łódzkim? znalazłam jedynie jedną piękną oranżerię, która byłaby idealna, gdyby nie to, ze jest pod Warszawą
Swoją drogą czy któraś z Was odważyła się na przyjęcie typowo w ogrodzie, z lampionami itd? i nie chodzi mi tutaj o wesele w namiocie bo wiem, że takie są, ale o zwykłe i kameralne garden party ) |
_________________ *getting married soon* |
|
|
|
|
Julia_ja
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 6:05 am
|
|
|
Hej
Mi się zawsze marzyło takie przyjęcie, ale muszę stwierdzić, że jest to zbyt ryzykowne jesli chodzi o pogodę w naszym kraju, która bywa bardzo zmienna |
|
|
dorotka0603
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2015 10:16 pm
|
|
|
Ja byłam raz na garden party i było bardzo zimno, mimo tego że był to wakacyjny miesiąc, dlatego jestem na nie |
|
|
*Dorotka_
Moderator
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Cze 2012 Posty: 5060 Skąd: Łódź/Wrocław
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2015 6:12 am
|
|
|
My robimy garden party na rocznicę, dla najbliższych i przyjaciół |
|
|
ajemstories
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2021 4:50 pm
|
|
|
Szkoda, że u nas tak mało popularne, nawet jak nie ma słońca, wystarczy ubrać się bardziej na luzie i cieplej, ale takie przyjecia pod gołym niebem są piekne. |
|
|
|
|
moniaka
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 7:43 pm
|
|
|
Ogród z lampionami to mega pomysł, sama jestem ciekawa. Widzę że post dosyć starty. Dajcie znac co wybraliście? Moze jakies zdjęcia ogrodu? |
|
|
|
|
GdzieWesele
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2022 3:01 pm
|
|
|
Super sprawa, ostatnio bardzo modne, a i można zrobić imprezę bardziej "budżetowo". |
_________________ Szukasz idealnej sali na wesele wejdź na www.GdzieWesele.pl znajdziesz tam hotele, restauracje na przyjęcia weselne w Warszawie, Gdańsku, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu w całej Polsce |
|
|
|
|
|