Firma jubilerska DOMAŃSCY |
Autor |
Wiadomość |
Sycylijka
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 4:41 pm Firma jubilerska DOMAŃSCY
|
|
|
Drogie Forumki, czy któraś z Was miała styczność z firmą jubilerską Domańscy?
Jakieś opinie? |
|
|
|
|
kapatka
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2015 8:08 pm
|
|
|
My byliśmy w ramach rekonesansu. Obsługa owszem bardzo pomocna, ceny jak w innej tego typu sieciówce. Ostatecznie jednak zdecydowaliśmy się na małego jubilera i nie żałujemy. |
|
|
Juska
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2015 7:19 pm
|
|
|
kapatka napisał/a: | My byliśmy w ramach rekonesansu. Obsługa owszem bardzo pomocna, ceny jak w innej tego typu sieciówce. Ostatecznie jednak zdecydowaliśmy się na małego jubilera i nie żałujemy. |
Zgadzam się Ale nie ukrywam, że to u nich w salonie znalazłam wzór mojej wymarzonej obrączki Wykonanie zleciliśmy panu Romanowi z Wigury |
|
|
Sycylijka
|
|
|
|
|
Juska
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2015 7:31 pm
|
|
|
Sycylijka, heheheh a weszłam tam zupełnie przypadkiem i jak ją zobaczyłam to padłam A za jej cenę, mamy dwie |
|
|
Alzacja
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 1:18 pm
|
|
|
Domańscy mają swój salon w Pasażu Łódzkim, tam do nich trafiliśmy. Dziewczyna, która nas obsługiwała, nie była nami zupełnie zainteresowana. Niezbyt chciało jej się z nami rozmawiać ("To mogą państwo zobaczyć w internecie, cała oferta jest w sieci"). Już mieliśmy wychodzić, gdy nagle pojawiła się kierowniczka i w dziewczynie nastąpiła zmiana o 180 stopni. Zrobiła się miła, pomocna itp. Jednakże stwierdzilismy, że nie damy jej zarobić po takim początku. |
|
|
|
|
|