MARY KAY COSMETICS |
Autor |
Wiadomość |
koniczynka84
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2014 7:01 am MARY KAY COSMETICS
|
|
|
** zabieg pielęgnacyjny na dłonie "Satynowe Dłonie" **
** zabieg pielęgnacyjny na usta "Satynowe Usta" **
** indywidualny dobór linii pielęgnacyjnej **
** dobór podkładu **
** makijaż wieczorowy **
Ponadto, każda Uczestniczka, dowie się jak aplikować produkty i otrzyma wiele cennych wskazówek, dzięki którym będzie mogła zatrzymać młody wygląd i cieszyć się nim przez długie lata.
Firma Mary Kay, stworzona została w Stanach Zjednoczonych przez Mary Kay Ash dla kobiet zapracowanych, skupionych na codziennych rodzinnych obowiązkach. Jej założycielka podkreślała i walczyła o pozycję kobiety w biznesie, dlatego jej firma opiera się na trzech podstawowych zasadach: 1.wiara, 2. rodzina, 3. kariera. Jej celem jest wzbogacenie życia kobiet.
W pewnym momencie swojego życia również i ja zdecydowałam się pracować w oparciu o te zasady, a Mary Kay była odpowiedzią na moje potrzeby. Uwielbiam pracować z kobietami, pomagać im wydobyć swoją kobiecość, osiągać niezależność finansową, pokazywać im możliwości - szansę na realizację swoim marzeń. Oferta którą kieruję do spotykanych kobiet jest bardzo szeroka. Od luksusowego produktu, do którego wartością dodaną jest serwis przez satysfakcję zawodową i wiele innych, aż po możliwości rozwoju personalnego.
mówi p. Edyta Kmetyk - przedstawicielka firmy Mary Kay Cosmetics
Impreza, którą organizuję promuje również Ślubny Portal, dlatego proszę NIE USUWAĆ moich postów, nawet gdy posiadają one w swojej treści odnośniki do stron firm, których dotyczą
|
Ostatnio zmieniony przez koniczynka84 Pią Lut 07, 2014 8:28 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Juska
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2014 8:10 pm
|
|
|
Oj spisała się Edytka Świetnie dobrała mi makijaż, prawie taki, jaki zaproponowała Magda Gie Żal mi tylko było dziewczyn, bo miały kuuuuuuupę roboty, a wiadomo, że Panny Młode do najłatwiejszych "klientów" nie należą Dziękujemy bardzo, bardzo |
|
|
aniuniai
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2014 8:14 am
|
|
|
Kosmetyki Mary Kay znałam już wcześniej. Ale jestem pod wrażeniem pracy Pani Edyty. Była bardzo dokładna i bardzo o nas zadbała. Ja byłam zachwycona z makijażu i podziwiam dziewczyny za cierpliwość do nas wszystkich |
|
|
qlaudia
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2014 4:12 pm
|
|
|
baaaardzo przyjemne kosmetyki do dbania o cere.rece niesamowite po peelingu a PAni Edyta bardzo pozytywna |
|
|
Catylyn89
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2014 2:09 pm
|
|
|
Kosmetyki do rąk czy ust były rewelacyjne... Zwykle moje dłonie są strasznie wysuszone i kompletnie nie wiem jak mam je okiełznać, ale tego dnia były idealne Naprawdę rewelacyjne kosmetyki! |
|
|
KaMika
Wiek: 35 Dołączyła: 06 Sie 2013 Posty: 755 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2014 10:53 pm
|
|
|
Fajne kosmetyki, najbardziej do gustu przypadł mi peeling dłoni, były delikatne, mięciutkie. Wręcz idealne |
|
|
hany
Wiek: 34 Dołączyła: 06 Gru 2012 Posty: 856 Skąd: Piotrków/Wrocław
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2014 9:15 pm
|
|
|
Zgadzam się z dziewczynami - największe wrażenie zrobiły na mnie kosmetyki do rąk, a zwłaszcza scrub dłonie po nim były bardzo gładkie i mięciutkie |
|
|
skrzat
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2014 5:46 pm
|
|
|
oj taaak kosmetyki do dłoni - szał! Pozostałe, już mniejszy jak dla mnie. Makijaż hmmm, wiem że Panie miały ręce pełne roboty i może to też kwestia indywidualnych przyzwyczajeń makijażowych ale chyba pewniej czułam się w swojej wersji make up'u "przed" niż "po" choć nie powiem, P.Edyta tak jak prosiłam wykonała mi delikatny makijaż oka, a nie bardzo wyrazisty. Tak czy siak zastosowane kosmetyki nie sprostały moim problemom z cerą i mimo podkładu i pudru już po nie długim czasie czulam potrzebę dokonania poprawek, bo strasznie się świeciłam |
|
|
Kleoo
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 9:47 am
|
|
|
Makijaż wykonany przez Panią Edytę bardzo mi się podobał, jednakże następnego dnia bardzo piekły mnie oczy. Scrub do rąk boski |
|
|
szaorma
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 9:01 am
|
|
|
A ten scrub do rąk też z Mary Kay? Gdzie właściwie można dostać te kosmetyki? |
|
|
|
|
Juska
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 8:19 pm
|
|
|
szaorma, tylko u konsultantek |
|
|
koniczynka84
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 2:55 pm
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez koniczynka84 Pią Maj 16, 2014 2:56 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
teleferetele
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 3:24 pm
|
|
|
Uwielbiam kosmetyki z Mary Kay Najbardziej lubię peelingi - coś wspaniałego! |
_________________ http://www.salon-iva.pl/ |