Polecam Salon sukien ślubnych "Lusi" |
Autor |
Wiadomość |
K_J
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 10:47 pm Polecam Salon sukien ślubnych "Lusi"
|
|
|
Polecam wszystkim salon sukien ślubnych "Lusi" przy ul. Tuwima 34 w Łodzi. Pani Lucynka potrafi wybrać suknię idealnie pasującą do charakteru Panny Młodej i przyjęcia weselnego Dodatkowo jej zmysł artystyczny i umiejętności stylizacji potrafią dokonać cudów. Pan Młody też znajdzie wszystko dla siebie. Wysoka jakość i klasa! Wszyscy goście byli zachwyceni jak pięknie wyglądaliśmy |
|
|
|
|
Małgorzata2012
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 9:54 am
|
|
|
Hejka Dziewczyny
Podpisuje się pod tym !
Ostatnio byłam w tym salonie Coś niesamowitego. Pani Lucyna (właścicielka salonu) popatrzyła na moją figurę i pierwszą suknie, którą mi podała - to było to!. W katalogu suknia wyglądała beznadziejnie i nigdy nie zwróciłaby na nią uwagi ale na mnie wygląda super!!
Do tej pory szukałam w Warszawie ale nie spotkałam się z tak indywidualnym, trafnym i poważnym podejściem.
Postanowiłam zaoszczędzić na butach, bukiecie, fryzjerce, kosmetyczce i kupić tę jedyną.
Z porad praktycznych 4 miesiące przed ślubem to minimum potrzebne do uszycia sukienki w tym sklepie. |
|
|
|
|
grejpfrut
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 10:23 am
|
|
|
hejka małgosiu a jaka sukienka? może napiszesz coś w innych wątkach, wkleisz zdjęcia itd? no chyba, że to taka słodka reklama właścicielki we własnej osobie? |
Ostatnio zmieniony przez grejpfrut Pon Mar 12, 2012 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
oreska
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 11:27 am
|
|
|
dokładnie odniosłam takie samo wrażenie, 2 opinie od osób których był to pierwszy post... podejrzane... chociaż nie twierdzę, że tak nie jest w tym salonie bo tam nie byłam |
|
|
|
|
Małgorzata2012
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 11:35 am
|
|
|
Witaj grejpfrut
Sukienka to Citadine Allure, w katalogu naprawdę wygląda mało korzystnie. Co do własnego zdjęcia nie chciałabym go zamieszczać przed ślubem nie chę aby poza rodzicami i swiadkami było wiadomo jak będę wyglądać.
Napisałam o tym salonie bo właścicielka potraktowała mnie bez żadnych uprzedzeń, podając sukienkę jej zdaniem najlepiej pasującą do mnie. W innych sklepach czy komisach na dzień dobry - "do jakiej kwoty? "skąd jestem?", "co mnie interesuje ?" a tu jesteś ważna Ty i twoja sukienka.
To wszystko. |
|
|
|
|
grejpfrut
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 12:19 pm
|
|
|
Akurat pytanie "do jakiej kwoty" i "co panią interesuje" jest jak najbardziej uzasadnione moim zdaniem, ale to tak na marginesie
Chciałam po prostu zwrócić uwagę na fakt, iż dla mnie wartość ma opinia osoby, która udziela się na forum. Z rezerwą za to traktuję wpisy takie jak np. K_J. |
|
|
|
|
Małgorzata2012
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 12:53 pm
|
|
|
Grejpfrut masz do tego prawo.
Ja nie mam czasu udzielać się na forach - poza tym wątkiem (wciągnęłaś mnie kosztem czasu pracy) . Ale bardzo często czytam je kiedy szukam odpowiedzi. Dla mnie niepokojące i bardziej wiarygodne są negatywne i potwierdzone opinie.
Odnośnie pytań - każdy z nas jest inny. Ja miałam fałszywe wyobrażenie o sobie i myślałam, że jeśli w katalogu super wygląda to na mnie też i może dlatego nie mogłam do tej pory znaleźć tej właściwej. Cena - uważałam, że nie warto przekroczyć zakładanej kwoty na jeden dzień ale w tym przypadku kiedy zobaczyłam jak wyglądam ten 1000 więcej uda mi się zaoszczędzić.
Pozdrawiam i życzę abyś Ty także znalazła tę swoją jedyną |
|
|
|
|
Ryjkonos
|
Wysłany: Wto Lip 24, 2012 12:13 pm
|
|
|
Jeśli ktoś szuka na forum profesjonalnego salonu ślubnego to polecam salon "Lusi" przy ul Tuwima 34 i właścicielkę panią Lucynę. Dziwię się, że tak mało informacji o tym salonie jest na tym forum.
Ja z początku zbagatelizowałam wzmianki o tym salonie do czasu kiedy poleciła mi go moja teściowa
a jej z kolei córka koleżanki.. Salon i strona wyglądają niepozornie ale można znaleźć tam sukienki inne niż w sąsiednich salonach a byłam w 10ciu. Pani Lucyna ma świetne poczucie stylu, elegancji, proporcji. Warto wybrać się tam nawet po samą poradę w czym wyglądamy dobrze.
Jestem już po pierwszej przymiarce, sukienka przyszła z Francji zgodnie z podanym terminem miesiąc przed ślubem. Wymagała skrócenia do moich obcasików. Jeszcze jedna przymiarka gdyż zdecydowałam się na szarfy osłaniające ramiona i może troszkę w tali (jeśli schudnę )
Zdecydowałam się także na charakteryzację ślubną u pani Lucyny ale o tym po ślubie czyli 11 sierpnia 2012 |
_________________ Ryjkonos. |
|
|
|
|
Ryjkonos
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2012 8:02 am
|
|
|
Nie wiem jak była skonstruowana umowa ale szkoda, że pani z salonu pozostawia po sobie przykre wrażenie. Ślub to mimo wszystko wielkie wydarzenie i panna młoda jest szczególnie wrażliwa na detale zwłaszcza takie które pozostawiają niesmak.
Ja miałam obdarte krzesła w kościele i do tej pory mam to w głowie - ale to już inny temat
[ Dodano: Wto Sie 28, 2012 10:54 am ]
Obiecałam, że napiszę jak po ślubie 11 sierpnia .
To był najpiękniejszy dzień mojego życia. Suknie odebrałam dzień wcześniej i jeszcze raz ją przymierzyłam czy aby na pewno wszystko jest ok - było
Pani Lucyna towarzyszyła mi do dnia ślubu kiedy robiła mi makijaż. Przyjechała do mnie, bez pośpiechu, w miłej atmosferze uczyniła ze mnie na bóstwo. Styl i klasa
Ma bardzo dobre kosmetyki - makijaż utrzymał się niezmienny do dnia następnego , podobnie z fryzurą, dopasowała mi biżuterię, stroik we włosach i woalkę. Jestem jej bardzo wdzięczna. Może to mało skromnie zabrzmi ale widziałam zdumienie i zachwyt w oczach przyszłego męża i znajomych (oczywiście poza opiniami że świetnie wyglądam, że wszystko idealnie pasuje do mnie, łał ! zostaw koniecznie mi namiary itp. )
Zaufałam Pani Lucynie i nie zawiodłam się .
Polecam wszystkim przyszłym Pannom Młodym Panią Lucynę Hayek (właścicielkę salonu "Lusi") |
_________________ Ryjkonos. |
|
|
|
|
aAnastasjAa
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2014 8:49 am
|
|
|
Czytałam sporo pochlebnych opinie na ten temat, chodź są bardzo odległe. Dlatego mam pytanie czy ten salon nadal istnieje? jeśli tak to czy ktoś zamawiał tam suknie jakoś niedawno i może coś powiedzieć na jego temat |
|
|
|
|
|