Zespół contract ze zduńskiej woli |
Autor |
Wiadomość |
trysia
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 3:05 pm Zespół contract ze zduńskiej woli
|
|
|
Mam prosbe-jesli ktos mial na swoim weselu zespol contract ze zdunskiej woli, lub byl na weselu na ktorym ten zespol gral, niech wyrazi swoja opinie, uwagi. Bardzo prosze...zastanawiam sie nad wynajeciem tego zespolu...zalezy mi na czasie...Chodzi mi o to - jak graja,jak spiewaja(czy np.razacy falsz),czy mowia do ludzi tak aby poprowadzic dobrze impreze( kontakt z goscmi), jakie maja konkursy,zabawy (obrazliwe,meeczace czy z taktem i zabawne) itd... czekam i pozdrawiam wszystkim ktorzy odpisza .. kazda opinia cenna
[ Dodano: Pią Paź 07, 2011 7:22 pm ]
I ewentualnie zespol klimat ze zdunskiej woli. Tez te same pytania. |
Ostatnio zmieniony przez trysia Pią Paź 07, 2011 3:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
donpietro1
Firma
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 7:32 pm
|
|
|
Witam!jestem kamerzystą i tak się składa że ostatnio miałem okazję po raz drugi spotkać właśnie zespół Contract.Jeśli mogę coś powiedzieć o tych panach to tylko to że cechuje ich wysoka kultura osobista i profesjonalizm w tym co robią.Doskonali muzycznie(100% na żywo),wspaniały męski głos plus świetna wokalistka tworzą niepowtarzalną całość.Podczas grania rockowych standardów z pięknymi solówkami ludziska stoją jak wryte i biją brawo.Polecam w ciemno na własną odpowiedzialność:) |
_________________ donpietro |
|
|
|
|
zoey__
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2013 8:27 am
|
|
|
Witam. A jak na dzisiejszy dzień wyglądają opinie na temat zespołu CONTRACT ze Zduńskiej Woli? |
|
|
|
|
ani
|
Wysłany: Czw Maj 02, 2013 4:52 pm
|
|
|
Super zespół! A Mariusz(gitarzysta) jak zagra solo na gitarze, to można się poczuć dosłownie jak na koncercie. |
Ostatnio zmieniony przez ani Czw Maj 02, 2013 4:54 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
kasiulka664
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 1:31 pm
|
|
|
zespół jest fantastyczny, niestety nie mają terminu na nasze wesele profesjonalnie, super repertuar, wokal na 6! polecam! |
|
|
|
|
ajwonka
|
Wysłany: Nie Lut 02, 2014 3:16 pm
|
|
|
Poszukuję aktualnych opinii na temat tego zespołu. |
|
|
|
|
malmoo7
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2015 11:40 pm
|
|
|
Również proszę o opinię na temat zespołu, wydają się świetni ale znalazłam tylko jeden filmik |
|
|
|
|
ani
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2015 12:40 pm
|
|
|
Mam okazje się raz na jakiś czas przy nich pobawić, ostatnio w sylwestra-ciągle bardzo wysoki poziom. Jeden z lepszych zespołów na zachód od Łodzi. |
|
|
|
|
|