Fotograf- Bełchatów lub Zelów |
Autor |
Wiadomość |
ava
Wiek: 39 Dołączyła: 12 Lut 2008 Posty: 3728 Skąd: Bełchatów/Łódź
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 12:52 pm Fotograf- Bełchatów lub Zelów
|
|
|
Chciałabym poznać opinie na temat zakładów fotograficznych w Bełchatowie, ewentualnie w Zelowie. Które możecie polecić? Jakie są ceny? Ile wcześniej trzeba zarezerwować sobie termin ( ślub mamy 5 września 2009r.)? Chodzi mi zarówno o zdjecia studyjne, jak i plener i reportaż ze ślubu.
Może dodam, że nie interesują mnie zdjecia studyjne w stylu tych, które są na wystawie w zakładzie na ul. Pabianickiej (tam koło optyka)- nie podobają mi sie te kiczowate tła.
Liczę na Wasze opinie i relacje, bo niestety obecnie nie mam czasu sama sprawdzić tego wszystkiego u źródła... |
Ostatnio zmieniony przez ava Wto Lut 19, 2008 12:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 7:34 pm
|
|
|
Mi sie wydaje ze rok przed ślubem możesz zacząć coś działać w tym temacie Moja szwagierka miała ślub w sierpniu, a fotografa rezerwowała w lutym. |
Ostatnio zmieniony przez agunia84 Wto Lut 19, 2008 9:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 6:54 pm
|
|
|
Myślę, że sierpień jest tak samo popularny jak wrzesień, o ile nie popularniejszy, wiec w takim razie mam chyba jeszcze troche czasu- na szczęście |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 11:33 am
|
|
|
Ja jeszcze dodałabym do tych dwóch miesięcy czerwiec |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 1:20 pm
|
|
|
No tak, ale nie ma co się dziwić- w tych trzech miesiącach można się spodziewać ładnej pogody, no i wszystkie mają w swojej nazwie literkę "r" |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 9:11 pm
|
|
|
Teraz to ja nie byłabym pewna w tych miesiącach ładnej pogody Wszystko się pokręciło z porami roku |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 7:32 pm
|
|
|
To prawda- jeśli chodzi o pogodę to niczego nie mozna być teraz pewnym. Znajoma mówiła mi, ze kiedy brała kilka lat temu ślub w połowie kwietnia był prawie 30-stopniowy upał, a kiedy dokładnie rok później jej kuzyn się żenił na ziemi leżał jeszcze śnieg
Ale chyba odbiegamy od tematu
Gdzie w Bełchatowie robią fajne zdjecia ?! Proszę o pomoc |
|
|
|
|
gosc [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:09 pm
|
|
|
Wątek dotyczący terminów rezerwacji fotografa jest tutaj
Proszę unikać |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:59 am
|
|
|
No tak, sorki za niesubordynację Ale na swoją obrone muszę napisać, że w tym ogólnym temacie w miażdżącej większości są dane dotyczące łódzkich zakładów fotograficznych, a wiadomo że Łódź to duże miasto i jest tam o wiele więcej ślubów niż w Bełchatowie. Tak więc niektóre dane dotyczące rezerwacji terminów (nie tylko zamawiania fotografów) w Łodzi, różnią się znacząco od tych przyjętych w moim regionie.
Ale oczywiście następnym razem postaram się nie mącić w temacie Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 1:11 pm ]
Może wkleję kilka linków do stron niektórych bełchatowskich zakładów fotograficznych:
http://www.jakubmajewski.com/
http://www.fotoorpel.pl/
http://www.fotoawangarda.pl/kontakt.htm
http://www.foto-gaik.go3.pl/
Ale nadal bardzo proszę o opinię!
[ Dodano: Pon Kwi 14, 2008 12:24 pm ]
I jeszcze jeden link-> http://www.knaitsabes.getphoto.pl/
Odwiedziłam ostatnio kilka zakładów fotograficznych w Bełchatowie, opiszę więc krótko moje wrażenia:
- Foto Morzyński- facet ok, ale bez fajerwerków; jeśli chodzi o zdjęcia- akurat nie chcę mieć takich jak tam robią- ale jeśli ktoś lubi tło z tradycyjnymi widoczkami typu kominek ( tła nie zmieniły się tam chyba od wielu lat) to będzie zadowolony
- Awangarda- znowu tła z widoczkami, ale są to inne widoczki niż te u Morzyńskiego, bardziej oryginalne, ale i tak nie za bardzo przypadły mi do gustu; cena za pozę w studio nie jest wygórowana (taka sama jak u Morzyńskiego, Janusza Rója i Ireny Gaik), reportaż i plener są droższe (żeby dostać zdjęcia na płycie trzeba dopłacić 500zł ), ale naprawdę fajne
- Irena Gaik- znowu widoczki , plener taki sobie, natomiast jeśli chodzi o reportaż to trudno mi coś powiedzieć, bo widzieliśmy tylko kilka zdjęć (a akurat reportaż nas najbardziej interesował o czym poinformowaliśmy obsługującą nas osobę), bo pani powiedziała, że nie pokazują takich zdjęć, bo osoby sfotografowane mogą sobie tego nie życzyć (a przy zdjęciach ze studia i pleneru nie robiła takiego problemu); poza tym ogólnie jeśli chodzi o informacje, które można tam uzyskać to porażka- gdy zapytaliśmy o cenę reportażu w kościele, albo od kościoła do pierwszego tańca, pani nie potrafiła podać jej nawet orientacyjnie, powiedziała żebyśmy najlepiej skontaktowali się telefonicznie z szefową, a tak w ogóle to cenę raczej będą ustalać jak będzie już po wszystkim, tzn. po wykonaniu usługi ogólnie porażka
- Janusz Rój- baaaardzo miły i profesjonaly pan (ale nie właściciel) zajął się nami, był bardzo konkretny, chętnie odpowiadał na wszystkie nasze pytania, sam dużo nam mówił o wykonywanych zdjęciach- także obsługa super Jeśli natomiast chodzi o zdjęcia to studyjne są z widoczkami, ale nie wszystkie- są też nowsze, jednolite tła, facet mówił, że będą teraz odchodzić od widoczków w stronę tych drugich, a niektóre z nich były naprawdę ładne, tzn. podobały mi się. Reportaż też całkiem fajny, nawet prawie się na niego zdecydowalismy, ale w końcu stwierdziliśmy, że poszukamy jednak czegoś tańszego (no bo 600zł za reportaż z samej tylko ceremonii w kościele to chyba jednak trochę drogo ). O plener tam nie pytaliśmy, ale widziałam zdjecia plenerowe, które tam wisiały na ścianie i bardzo mi się podobały.
[ Dodano: Pią Maj 02, 2008 3:39 pm ]
agunia84 napisał/a: | Moja szwagierka miała ślub w sierpniu, a fotografa rezerwowała w lutym. |
Niestety okazuje się, że im wcześniej tym lepiej Dziś (czyli rok i 4 m-ce przed ślubem) zamówiliśmy w końcu zdjęcia studyjne- zdecydowaliśmy się na FotoOrpel. Chcieliśmy mieć sesję o godzinie 22.00, ale okazało się, że jest zajęta Mieliśmy do wyboru godzinę 22.40 albo 20.10 lub wcześniejszą, wybraliśmy 22.40. Teraz pluję sobie w brodę, że nie zamówiliśmy tej sesji podczas targów ślubnych miesiąc temu, bo wtedy 22.00 była wolna, no ale oczywiście ja musiałam się dokładnie nad wszystkim zastanowić i teraz trochę stresuje się czy ta 22.40 to nie jest jednak za późno Niby tylko 40 minut różnicy, ale zawsze... |
_________________ Nasz ślub - 05.09.2009r.
|
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 5:17 pm
|
|
|
Na prośbę mojego K. (siedzi biedulka do samego wieczoru w pracy),zrobiłam dzisiaj rundkę po fotografach aby porównać oferty. Ze wszystkich fotografów z najfajniejszą i odpowiadającą nam ofertą jest studio Orpel. Cena jest w normie nie ma żadnego pakietu, bierzemy tyle zdjęć ile chcemy nawet możemy wziąć 2 zdjęcia i w naszym terminie mają wolne wszystkie godziny Pan był taki miły i wyliczył mi najbardziej odpowiednią godzinę na sesje zdjęciową Teraz tylko rozmowa z K. i idziemy wpłacić zaliczkę, bo ja już na 100% jestem zdecydowana. |
Ostatnio zmieniony przez agunia84 Wto Cze 03, 2008 5:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 7:39 pm
|
|
|
Czyli jednak Orpel Mam nadzieję, że obie będziemy zadowolone
Ale co do cen to bym się nie zgodziła- Orpel w porównaniu do Rója, Morzyńskiego, Gaik a nawet Awangardy stawkę za jedno ujęcie w 3 egzemplarzach ma wyższą obecnie o 20zł, a jak dowiedzieliśmy się przy zamawianiu naszej sesji bardzo prawdopodobne jest, że w 2009r. cena trochę wzrośnie. Moim zdaniem ta cena jest w normie jeśli chodzi o ceny w Łodzi, a jak na Bełchatów to już trochę drogo, a zdjęcia przecież jakieś strasznie rewelacyjne nie są...
A nam powiedzieli, że możemy wziąć nawet 1 zdjęcie
Aguniu a wcześniej mówiłaś chyba, że bardziej Wam się podobają zdjęcia u Majewskiego? Co sprawiło, że zmieniłaś zdanie ?
Poza tym rozumiem, że nie udało Ci się namówić Narzeczonego na plener?
A będziecie gdzieś zamawiać reportaż? (bo ja strasznie chciałam reportaż z kościoła, ale oczywiście jeszcze na nikogo się nie zdecydowałam, no a czas leci...) |
|
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 8:26 pm
|
|
|
Mi pan powiedział, że cena na rok 2009 będzie bez zmian. Z moich obliczeń wyszło, że Majewski ma droższe zdjęcia tzn. 10 zdjęć 600 zł - pakiet podstawowy i do tego 30 zł odbitka - jak dobrze pamiętam, a u Orpla 10 zdjęć 500 zł, a my planujemy wziąć koło 20 może więcej zobaczymy ile nam się będzie podobało.
Ja też mam nadzieję, że będziemy zadowolone, ze zdjęć
Mój narzeczony jest nie ugięty co do pleneru , ale za to będziemy mieć plener nagrywany przez kamerzystę |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 3:00 pm
|
|
|
No tak ale to 10 zdjęć u Orpla za 500zł, to jest materialnie rzeczywiście 10 zdjęć, każda odbitka 10 zł, więc jeśli my chcemy wziąć ok. 10 póz po 3 egzemplarze każdego (wiadomo trzeba trochę rozdać najbliższym ), to wtedy 10 póz wyniesie nas 700zł, a u Majewskiego z tego co kojarzę za te 600zł będziecie mieć w fizycznym posiadaniu 30 zdjęć (tzn. 10 póz, ale każda w 3 egzemplarzach). Mam nadzieję, że nie pogmatwałam za bardzo... Tzn. chodzi mi o to, że w tych zakładach, które wymieniałam wcześniej, jedna poza kosztuje 50 zł, ale w tej cenie automatycznie są 3 egzemplarze/odbitki jednego ujęcia, a u Orpla za 50zł też jest jedna poza, tyle, że zdjęcie też jest jedno, a jeśli chcesz więcej egzemplarzy to za każdy trzeba dopłacić 10zł. No teraz to dopiero chyba namąciłam
Nie są to jakieś kosmiczne pieniądze, ale różnica jednak jest- mam nadzieję, że w jakości zdjęć też będzie widoczna...oczywiście ku naszemu zadowoleniu
A u Majewskiego odbitka strasznie droga |
|
Ostatnio zmieniony przez ava Czw Cze 05, 2008 12:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 3:29 pm
|
|
|
My nie chcemy odbitek każdego zdjęcia, bo są nam nie potrzebne. Wybierzemy 2 zdjęcia dla rodziców i po jednym zdjęciu dla chrzestnych, babć i to w zupełności starczy, reszta odbitek jest nie potrzebna. |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 12:56 pm
|
|
|
Acha no chyba, że tak
My mamy zamiar podarować po 2 fotki rodzicom, po jednej dziadkom, rodzeństwu, chrzestnym i świadkom- razem wyszło nam 19 zdjęć do rozdania, więc rachunek jest prosty- jeśli weźmiemy 10 póz po 3 egzemplarze każdego zdjęcia, to dla nas w sumie zostanie 11 zdjęć
A tak poza tym to ostatnio stwierdziłam, że ciekawe co by było gdyby po wszystkim ktoś zdecydował się faktycznie tylko na jedno zdjęcie- musieliby mu chyba oddać część zaliczki, bo wynosi ona 100zł |
|
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 6:18 pm
|
|
|
ava napisał/a: | A tak poza tym to ostatnio stwierdziłam, że ciekawe co by było gdyby po wszystkim ktoś zdecydował się faktycznie tylko na jedno zdjęcie- musieliby mu chyba oddać część zaliczki, bo wynosi ona 100zł |
Ja też się nad tym zastanawiałam |
|
|
|
|
Niebieskooka
Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lut 2008 Posty: 1983 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 7:27 pm
|
|
|
no dziewczynki Orpel jest zdecydowanie najdroższy, jak my sobie policzylismy to nam wyszło ze 3 tys dlatego zdecydowaliśmy się na Rója...myslę, że bedziemy zadowoleni... Wy na pewno też |
|
|
agunia84
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 8:14 pm
|
|
|
No niestety jest najdroższy, ale tym się my na razie się nie martwimy, zobaczymy później. |
|
|
|
|
cytrynka82
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 5:58 pm
|
|
|
widzę, że Orpel cieszy się dużą popularnością... my też się chyba na niego zdecydujemy... chociaż cena trochę wysoka... |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 9:28 pm
|
|
|
Orpel robi ładne zdjęcia i warto tyle kasy wydać. Cytrynka kiedy masz ślub i gdzie wesele, że się tak zapytam wścibskość |
|
|
|
|
cytrynka82
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 7:16 pm
|
|
|
ciekawość - ludzka rzecz ślubować będziemy 20.06.2009 a bawić się na sali w Szczercowie
[ Dodano: Czw Wrz 04, 2008 5:48 pm ]
co myślicie o zrobieniu zdjęć w studio przed ślubem tzn. pierwszy fotograf a potem do kościoła?? Zaproponowano mi taką wersję co prawda argumenty fotografa były sensowne (świeży makijaż, fryzura, nie trzeba opuszczać sali) jednak jakoś nie bardzo mi to pasuje... A co Wy o tym myślicie?? |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:03 am
|
|
|
Moja koleżanka taką opcję wybrała, fotograf miał zajęte godziny wieczorne. Mówiła, że nie jest źle. Przed ślubem mieli sesje ślubną, a po jej zakończeniu jechali do kościoła. Jeżeli w nasz dzień nie byłoby wolnych wieczornych godzin to też byśmy się zdecydowali na sesję przed ślubem.
Bawiłam się w tym roku na tej sali. Fajna duża sala. |
Ostatnio zmieniony przez agunia84 Pią Wrz 05, 2008 9:03 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gosc [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 7:41 pm
|
|
|
Na temat tego kiedy zrobić zdjęcia studyjne jest mowa w tym wątku .
Proszę unikać |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 12:27 pm
|
|
|
Przepraszam już więcej nie będę tego robić. |
|
|
|
|
kaczorowski_fot
Firma
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 7:51 am
|
|
|
Jeśli mogę się dołączyć. Uważam że jeśli chodzi o zdjęcia studyjne to w Bełchatowie jest tylko dwóch fotografów których z czystym sumieniem można polecić. Jest to Orpel i bez wątpienia Kuba Majewski, ale to oczywiście tylko moje zdanie. |
_________________ FOTO Kaczorowski
|
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 3:39 pm
|
|
|
Jako, że w tytule tematu wspomniany jest też Zelów, wklejam link do strony fotografa w Zelowie, Marcina Wiśniewskiego-> http://www.wisniewski-foto.pl/ |
|
|
|
|
|
Alinka
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 10:57 pm
|
|
|
Tak czytam wasze rozterki i zastanawiam się czy coś moge pomóc. Do tej pory była bierną czytelniczką i znalazłam tu kilka rad nt. który przydał mi sie w organizacji mojego ślubu i wesela.
Jesteśmy też bardzo zadowoleni z fotografa - to znajomy mojego męża ale wybraliśmy go nie dlatego, że to znajomy ale bardzo podobały nam się jego fotki.
Za przygotowania, ślub, kilka fotek z wesela i plener jakiś czas później zapłaciliśmy cenę jak dla znajomych ale patrząc na koszta o jakich tu mówicie myślę, że cena jest w porządku do rezultatów.
Działą on na terenie Łodzi ale też Bełchatowa i Zelowa bo stamtąd pochodzi.
Dla zainteresowanych mogę podrzucić swoje fotki na PW.
Pozdrawiam i dziekuję za to forum bo wiele z niego wyniosłam! |
|
|
|
|
yennefer
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 6:59 pm
|
|
|
Alinko bardzo ładne fotki (niektóre pomysłowe) i przy okazji miła prezentacja.
Najładniejsze zdjęcie z koniem, głównie ze względu na obecność konia (takie moje zboczenie) |
|
|
|
|
Alinka
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 5:26 pm
|
|
|
yennefer napisał/a: | Alinko bardzo ładne fotki (niektóre pomysłowe) i przy okazji miła prezentacja.
Najładniejsze zdjęcie z koniem, głównie ze względu na obecność konia (takie moje zboczenie) |
Dziękuję |
|
|
|
|
Agguniaa
Wiek: 38 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 714 Skąd: Bełchatów i o-lica
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 9:12 pm
|
|
|
kaczorowski_fot napisał/a: | Uważam że jeśli chodzi o zdjęcia studyjne to w Bełchatowie jest tylko dwóch fotografów których z czystym sumieniem można polecić. (...) i bez wątpienia Kuba Majewski, ale to oczywiście tylko moje zdanie. |
I moje |
Ostatnio zmieniony przez Agguniaa Sro Lis 12, 2008 9:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sunrise
Firma
|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 11:30 pm
|
|
|
Po niedawnych wspólnych wyjazdach z czystym sumieniem mogę polecić Orpel...mają to coś....ulotnego |
|
|
|
|
Majorka636
Wiek: 37 Dołączyła: 21 Paź 2008 Posty: 71 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 2:48 pm
|
|
|
A kogo byscie wybraly: Majewski czy Orpel? Wogole to bylam teraz na Targach Slubnych w Lodzi i strrrrrasznie nam sie podobal fotograf Łysak, foty ktore ogladalismy byly poprostu GENIALNE, dodatkowo dostalismy plytke z fotkami do obejrzenia w domu ale chyba na jakas trefna trafilismy bo sie nie chce odpalic no ale w kazdym razei zdjecia byly genialne, tyle ze my mamy wesele 80km od Lodzi wiec troche nie bardzo nam odpowiada ten fotograf. A patrzac w belchatowie najbardziej spodobal sie majewski albo orpel (szczerze powiedziawszy to tak srednio mi sie podobaja ale najbardziej z tych wszystkich belchatowskich) dlatego pomozcie jesli mialyscie mozliwosc porownania nie tylko przez internet.....
edit: usunęłam namiary na stronę internetową.
Pusiak |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Czw Kwi 16, 2009 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Agguniaa
Wiek: 38 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 714 Skąd: Bełchatów i o-lica
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 3:07 pm
|
|
|
w stu procentach jestem za Jakubem Majewskim, jest niesamowity;) jego zdjęcia są inne niż pozostałych fotografów w Bełku..również oglądając jego galerie na stronie każda para ma wyjątkowe jedyne zdjęcia..niestety cena jest wyższa niż w pozostałych studiach fotograficznych....
edit: usunęłam link do strony internetowej.
Pusiak |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Czw Kwi 16, 2009 2:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 5:29 pm
|
|
|
Agunia Orpel jest najdroższy w Bełchatowie. Ja jestem za Orplem sami go mamy |
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 5:57 pm
|
|
|
Majorka636 napisał/a: | A kogo byscie wybraly: Majewski czy Orpel? |
Ale chodzi o zdjęcia studyjne? Jesli tak to musicie się zastanowic, czy wolicie takie bardziej tradycyjne (ale nie mam tu na myśli widoczków w tle )- wtedy Orpel, czy bardziej nowoczesne- wtedy Majewski. My wybraliśmy Orpla, choć Majewski też mi się podobał, ale S. już w ogóle nie
Jeśli chodzi o reportaż- Majewski. Widziałam jego fotki reportażowe z wesela mojej znajomej, po prostu cudowne Niestety cena wprostproporcjonalna do jakości
Co do pleneru to sie nie wypowiem, u Majewskiego bardzo mi się podoba, ale u Orpla nie widziałam zbyt wiele zdjęć plenerowych, więc nie będę tego porównywać. |
|
|
|
|
|
agunia84
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 6:11 pm
|
|
|
To ja mogę napisać tyle, że Orpel też ma piękne zdjęcia plenerowe (zastanawiamy się nad dodatkową sesję w plenerze), widziałam u paru osób zdjęcia w plenerze zrobione przez tego fotografa, ale Majewski też ma śliczne fotki tego typu. Wybór należy do was. |
|
|
|
|
kaczorowski_fot
Firma
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 7:22 am
|
|
|
Ja myślę że zastanawiać się można w przypadku zdjęć reportażowych i plenerowych bo wybór jest spory. Natomiast zdjęcia studyjne z powiewem świeżości tylko u Kuby.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
ava
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 5:41 pm
|
|
|
Z czystym sumieniem, zarówno ja, jak i mój mąż możemy polecić Pana Sebastiana Kaczorowskiego. Zdjęcia są o wiele ładniejsze niż się spodziewaliśmy, a cena naprawdę atrakcyjna W naszych oczach to prawdziwy profesjonalista, choć w kościele zrobił wiele fotek, był tam dla nas właściwie niewidoczny Kontakt z Nim był bezproblemowy, zdjęcia widzieliśmy już 3 dni po ślubie
Jesteśmy baaaaaaaardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na Jego usługi. Patrząc na te profesjonalne fotki mogę się tylko domyślać, jak bardzo byśmy żałowali, gdybyśmy zdali się jedynie na cyfrówki gości A dzięki Niemu mamy piękną pamiątkę z najważniejszej chwili naszego życia
Natomiast fotki studyjne robiliśmy u Orpla. Ogólnie jesteśmy także zadowoleni, zdjęcia są ładne, bez kiczowatych widoczków. Gratis dostaliśmy album, który mogliśmy sami sobie wybrać i 2 odbitki 30x40 cm. |
|
|
|
|
|
kaczorowski_fot
Firma
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 3:55 pm
|
|
|
Dzięki ava za miłe słowa Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
kokakola
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 5:10 pm biore slub
|
|
|
witam,
jestem nowa na forum, mam dylemat z fotografem. Wszyscy odradzaja mi ORPELA z Belchatowa, mowia ze robia zdjecia reportażowe z lampą, zdjecia wychodza ponoc brzydko.
Czy ktoś z Was bądź Waszych znajomych miał robione zdjecia reportażowe przez Orpela?Czy jesteście z nich zadowoleni? |
|
|
|
|
lena222
Wiek: 39 Dołączyła: 12 Wrz 2011 Posty: 10 Skąd: Bełchatów,ŁÓdż
|
Wysłany: Czw Sty 09, 2014 11:36 pm
|
|
|
moja znajoma tez jest bardzo zadowlona z sesji u p.Kaczorowskiego bardzo sliczne fotki |
_________________ Lenka |
|
|
|
|
|