Suknie dla druhen |
Autor |
Wiadomość |
Yoanna
mamuśka
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 4:07 pm Suknie dla druhen
|
|
|
Moja przyjaciółka chce miec idealny slub..jak każda z nas Stwierdziła wiec że bedzie miała 3 druhny, ubrane w suknie z tego samego materiału i w tym samym kolorze, fason pozostaje do wyboru (uff)
Prosze pomóżcie mi znaleśc jakies salony/sklepy które oferują taką możliwośc
prosze |
_________________ |
|
|
|
|
Anuszka
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 4:33 pm
|
|
|
jak dla mnie koszmar - widzialam takie suknie u mojej krawcowej (ktora sie juz wyniosla z Lodzi na czas jakis niestety).
Byly jednakowe i wszystkie w kolorze majtczanego blekitu. Ale rozowe bylyby okropniejsze...
Jak dla mnie to taki troche amerykanski zwyczaj, no ale jezeli komus sie podoba...
W moj gust to nie trafia zupelnie I chyba bym wysmiala dziewczyne, ktora kazalaby mi sie ubrac w takie ohydztwo
No ale moze sa jakies ladniejsze suknie? Poszukaj w Internecie, mysle, ze jest tego sporo A jezeli ta przyjaciolka ma jakis pomysl na fason, to kazda krawcowa to jej uszyje:) |
_________________ Miłość oznacza rozprowadzać ciepło, nie dusząc się przy tym wzajemnie. Miłość oznacza być ogniem, ale wzajemnie się nie spalać.
Phil Bosmans |
|
|
|
|
MałaMi1
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 10:08 am
|
|
|
mnie sie taki pomysl nie podoba... w koncu nie kazdy wyglada w konkretnym fasonie tak samo |
|
|
|
|
Gabro
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 10:23 am
|
|
|
Mnie też się taki pomysł nie podoba, ale każdy ma inny gust A czy te druhny nie mogą zwyczajnie kupić takich samych sukienek, w "normalnym" sklepie? |
Ostatnio zmieniony przez Gabro Wto Lis 13, 2007 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Yoanna
mamuśka
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 1:48 pm Ad. fason
|
|
|
Każda z nas sobie fason sukni wybierze..... to nie ulega dyskisji nawet heheh
Myśle, że jedynym wyjsciem bedzie pojechac do C.H.Ptak i tam sie wszystko rozwiąże....
Bo te suknie nie maja byc przeciez "kropka w kropke" identyczne, ale żeby tworzyły jakąś całośc... takie przyjemne wrazenie optyczne heheh |
_________________ |
|
|
|
|
Klaudynka
|
|
|
|
|
kochecka
żona i mama
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 7:49 am
|
|
|
Klaudynka śliczne te sukienki mi akurat najbardziej podobają się te bez wykrojów |
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez kochecka Nie Maj 18, 2008 7:55 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|