Kosmetyczka |
Autor |
Wiadomość |
justa24
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:29 am Kosmetyczka
|
|
|
Witam jestem kosmetyczka, niedawno zapisalam sie na forum. Mam chlopaka ( jeszcze sie nie zareczylismy), ale slub mamy w przyszlym roku we wrześniu. Mieszkamy od jakiegoś czasu ze sobą. Odnośnie zabiegów kosmetycznych, to gorąco się polecam wszystkim fajnym, młodym dzieczynom. Jestem po szkole kosmetycznej i po wielu kursach kosmetycznych. Jeżeli ktoś ma jakeikolwiek pytania związane z kosmtyką, też chętnie udzielę odpowiedzi. Jak będę na forum, bo skończyłam niedawno studia....tylko została mi jeszcze praca mgr. dlatego zmykam do pisania.
Jeszcze raz wszystkim cieplutko pozdrawiam.
DOG7.JPG Słodkie psiaki:) |
Pobierz Plik ściągnięto 370 raz(y) 54.24 KB |
|
|
|
|
|
fiona83
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 12:05 pm Re: Kosmetyczka
|
|
|
justa24 napisał/a: | Odnośnie zabiegów kosmetycznych, to gorąco się polecam wszystkim fajnym, młodym dzieczynom. |
To chyba już autoreklama |
|
|
|
|
Alma_
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 12:10 pm
|
|
|
Witamy
Zapraszam do korzystania z forum, prosząc jednocześnie o zapoznanie się z regulaminem, zwłaszcza w kwestii zakazu reklamy. |
_________________ chez alma | |
|
|
|
|
pipi
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 11:37 am
|
|
|
Oj dziewczyny, Justa po prostu chyba poleca młodym dziewczynom robienie sobie różnych zabiegów kosmetycznych w ogóle, nie koniecznie u niej.
Pisze o tym jako osoba znająca się na rzeczy i ot wszystko. |
|
|
|
|
justa24
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 12:14 pm
|
|
|
Oj dziewczeta!
Jedyna osoba, ktora mnie zrozumiala jest pipi- dzieki.
Poprostu z checia pogadam na tematy zwiazane z kosmetyka i....nie tylko.
Tak swoja droga...to trzeba czytać całość tekstu, a nie wyklejać tylko, część, chyba że któraś z was jest dziennikarką to ok- rozumiem:)
?ycże wszystkim miłego dnia. |
|
|
|
|
Agnieszka19
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 9:16 pm
|
|
|
Chciała spytać jaka szkołe szkończyłaś/? Ja obecnie jestem na studium kosmetycznym i jestem bardzo z niego zadowolona. Cikawa jestm więc którą szkołr ty kończyłaś |
|
|
|