|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
VERNISAGE W SALONIE CYMBELINE 28 LISTOPAD |
Autor |
Wiadomość |
megi
Firma
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 2:08 pm VERNISAGE W SALONIE CYMBELINE 28 LISTOPAD
|
|
|
witajcie ! 28 listopada w salonie cymbeline odbędzie się vernisage, od godz 15 jedyna imprezka w centralnej Polsce. Przyjeżdża główna właścicielka firmy cymbeline z Francji ( projektantka) z tłumaczem , będzie pokazywała nowe trendy w modzie ślubnej, będzie pokaz sukni ślubnych i będzie można je przymierzać w towarzystwie Francuzów one będą doradzały , i pokazywały jak wszystko fajnie ze sobą połączyć kto ma ochotę impreza zaczyna się po godz 15tej:) wiem o tej imprezce bo będę malowała akurat modelki do tego pokazu , więc was informuję:) |
|
|
agunia84
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 7:40 pm
|
|
|
Super impreza, z chęcią wybrałabym się na nią, ale mam już suknie. |
|
|
|
|
ppola
Birdwoman
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 8:01 pm
|
|
|
Tez bym chciala sie wybrac, sukni nie mam a chetnie bym wysłuchala podpowiedzi. Niestety w piatek w Łodzi bede albo kolo 24 albo wcale Troche mi smutno ze wszystko mi przechodzi kolo nosa |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|