|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Wąsiki |
Autor |
Wiadomość |
dzarusia
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 12:34 pm Wąsiki
|
|
|
nigdy nie miałam czegoś takeigo, a niedawno zaczęły się rzucać w oczy małe ciemne wąski pod nosem ,,, jak wąsy u faceta
jak sobie z tym radzicie o ile macie takie problemy ... koleżanka mi mów żeby iść na depilacje do kosmetyczki i sama nie wiem |
_________________ Buziaczki dla Ciebie Gość
Moje przygotowania http://forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=17528 |
Ostatnio zmieniony przez dzarusia Czw Sty 18, 2007 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pipi
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 1:00 pm
|
|
|
Też mam wąsik i moja rada to się nie przejmować i nie tykać, bo może być o wiele gorzej.
Jeżeli woskowanie u Ciebie na innych częściach ciała powoduje że włoski odrastają słabsze i mniej to możesz zaryzykować te wizyty u kosmetyczki.
U mnie niestety jest tak, że woskowanie i golenie pobudza włosy do wzrostu, odrastają tylko coraz mocniejsze. Dlatego też kupiłam sobie zestaw do domowej elektrolizy dyskutowałam o nim z Fifth w innym temacie o depilacji i jak się w 100% upewnię, że działa to zaatakuję nim ten wąsik.
Jeśli myślisz o laserze, to mogę Ci od razu napisać że drogo i włosy mimo że trochę są ciemne, to jednak za jasne i słabe żeby laser miał szansę zadziałać. |
|
|
|
|
Suelen
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 4:12 pm Re: Wąski
|
|
|
dzarusia napisał/a: | jak sobie z tym radzicie o ile macie takie problemy ... koleżanka mi mów żeby iść na depilacje do kosmetyczki i sama nie wiem |
rada pipi jest cenna, ale np. moja siostra ma podobny problem, chodzi np. do solarium, gdyz opalanie powoduje, że są jaśniejsze i praktycznie tego nie widać. Więc można rozjaśnić. |
|
|
|
|
pipi
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 10:51 am
|
|
|
No tak zapomniałam niektórzy rozjaśniają włoski wodą utlenioną - taką 9%.
Ale wtedy trzeba uważać na skórę, żeby jej sobie nie znizczyć. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|