SPA |
Autor |
Wiadomość |
FifthAvenue
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:44 am SPA
|
|
|
Nie wiem czy taki temat juz gdzies byl, nie przypominam sobie.....jesli tak to na pewno zostanie przeniesiony.
Wpadlismy na pomysl z moim L. Zamaiast dawac rodzicom w prezencie kosze kwiatow, chcemy ich wyslac na weekend w jakies fajne miejsce.. baseny.. zabiegi... Pozwoli im to odpoczac po calym slubnym stresie, troszke sie zregenerowac i milo spedzic czas. przy okazji moze sie zintegruja jeszcze bardziej.
Czy znacie jakies godne polecenia miejsca ? Korzystalyscie kiedys z takich wycieczek ?
Bede wdzieczna za wszelkie informacje i wskazowki. |
_________________ DON'T HATE ME BECAUSE I'M BEAUTIFUL.HATE ME BECAUSE YOUR MAN THINKS I AM !
[/url] |
|
|
|
|
Pusiak
- Dyktator
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:54 am
|
|
|
Było troszkę o salonach SPA tutaj: http://www.forum.wesele-l...opic.php?t=4344 ale dotyczyło to tylko łódzkich salonów, a jak rozumiem chcecie ich wysłac na jakis mały wyjeździk, tak |
|
|
FifthAvenue
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:58 am
|
|
|
No tak.. takie 3 dni... w tygodniu badz w weekend. Tak, zeby mieszkali w fajnych warunkach, zeby mogli chodzic wszyscy razem na fajne kolacje i zeby ich ktos troszke porozpieszczal.... |
_________________ DON'T HATE ME BECAUSE I'M BEAUTIFUL.HATE ME BECAUSE YOUR MAN THINKS I AM !
[/url] |
|
|
|
|
Pusiak
- Dyktator
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:09 am
|
|
|
No to w takim razie łączenie nie ma sensu Tylko może odrobinkę zmodyfikować temacik |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Pią Sie 25, 2006 11:09 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Alma_
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:42 pm
|
|
|
Może ta strona Ci pomoże: Hotele SPA |
_________________ chez alma | |
|
|
|
|
FifthAvenue
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:53 pm
|
|
|
OOOOO ! Super. Tutaj na pewno cos znajde.
A co myslicie o takim prezencie dla rodzicow ? Nada sie ? Mamy chyba beda zadowoleni, a tatusiowie ? |
[/url] |
|
|
|
|
Alma_
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:07 pm
|
|
|
A tatusiowie uprawiają jakiś sport? Może im zafundować np. lekcje glolfa? |
|
|
|
|
FifthAvenue
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:09 pm
|
|
|
Nasi tatusiowie sa bardzo rozni. Moj ma "ciagoty" w strone awiacji... takie samolociki zdalnie sterowane, w tym sezonie spadly juz 3 Tata L... hmmm ... sport to raczej nie.
A golf mi sie wydaje taki straszliwie nudny....
Jak nie wypali pomysl spa, to moze ich wyslemy na romantyczna wycieczke do paryza Zrobia sobie fotki przy Wiezy, pojda do Mouiln Rougei bedzie im romantycznie |
[/url] |
|
|
|
|
Alma_
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:17 pm
|
|
|
FifthAvenue napisał/a: | A golf mi sie wydaje taki straszliwie nudny.... |
Nic bardziej mylnego! Też tak myślałam, a okazał się wprost pasjonujący. Polecam
A pomysł z wycieczką - rewelacja
Chcieliśmy sprawić rodzicom taki prezent na gwiazdkę, ale ślub to dużo lepsza okazja, może ściągniemy pomysł |
|
|
|
|
FifthAvenue
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:30 pm
|
|
|
super. To moze bedziemy razem szukac ciekawych ofert
-----------------
Co do golfa..... mialam przyjemnosc.... Bylam na wakacjach na Florydzie w miasteczku (?) Melbourne. Sami emeryci i same pola golfowe. ja tez nic innego nie moglam tam robic, bo ile mozna na plazy Kilka razy sprobowalam.... w ogole nie trafialam w te dolki, kija podobno dobrze nie trzymalam, nie moglam sie doczekac swojej kolejki... i w ogole sie strasznie zniechecilam najbardziej podobalo mi sie jezdzenie wozkiem golfowym z calej tej przygody....
-------------------
A SPA.... jeszcze troszke poszukam.....moze znajde oferte, ktora mnie "powali" |
[/url] |
|
|
|
|
|