Nowości kosmetyczne |
Autor |
Wiadomość |
Żaneta
Jestem mamusią
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 12:34 pm Nowości kosmetyczne
|
|
|
Piszcie co tutaj o nowinkach kosmetycznych. Ja znalazlam też kilka.
Ostatnio bardzo podobają mnie się kosmetyki firmy Ziaja
Są teraz nowości tej firmy seria oliwkowa:
Intensywnie odżywia, wygładza i uelastycznia skórę dłoni. Skutecznie regeneruje naskórek oraz likwiduje uczucie szorstkości. Wzmacnia paznokcie zmniejszając ich skłonność do rozdwajania się i łamania.
Uzupełnia niedobór substancji odżywczych oraz wzmacnia barierę ochronną skóry. Natłuszcza, wyraźnie uelastycznia i zmiękcza naskórek. Wygładza skórę oraz skutecznie likwiduje uczucie szorstkości. Działa kojąco, delikatnie rozjaśnia i zmniejsza przebarwienia skóry. Wzmacnia paznokcie zmniejszając ich skłonność do rozdwajania się i łamania.
Sposób użycia
1 - 2 razy w tygodniu nanieść grubą warstwę maski na skórę dłoni. Po 15 minutach nadmiar wmasować w skórę. Na co dzień stosować krem oliwkowy do rąk i paznokci .
Odżywia oraz wyraźnie przyspiesza odnowę naskórka. Przywraca skórze prawidłowy poziom nawilżenia. Doskonale uelastycznia, zapewnia skórze delikatność i długotrwałe ukojenie.
Polecany pod makijaż, szczególnie w przypadku skóry bardzo przesuszonej.
Cala seria oliwkowa |
|
|
Agatka_P
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 3:14 pm
|
|
|
Ja mam uczulenie na kosmetyki firmy ziaja i moja mama też |
|
|
|
|
Żaneta
Jestem mamusią
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 4:46 pm
|
|
|
Agatko a może wiesz o jakiś nowościach na rynku?
Pisz,bo jestem ciekawa co nowego. |
|
|
Agatka_P
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 5:01 pm
|
|
|
Firma Ziaja proponuje nowy preparat z serii Lipocell Bloker - KREM NAPINAJ?CO-UJ?DRNIAJ?CY
Wyraźnie zwiększa spoistość tkanki łącznej.
Regeneruje oraz wzmacnia strukturę skóry.
Skutecznie uelastycznia i ujędrnia skórę piersi.
Zapobiega wiotczeniu oraz nawilża naskórek.
Wiem też że Nivea wprowdziła nową serie do włosów o ile dobrze pamiętam to coś do układania typu lakiery, pianki
Jak coś znajde więcej to wkleje napewno |
|
|
|
|
Żaneta
Jestem mamusią
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 5:11 pm
|
|
|
Mam serię Lipocell Bloker to może i spróbowac nowości jeszcze nie slyszalam dzięki i czekam na dalsze nowinki dziewczyny |
|
|
szczako
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 4:06 pm
|
|
|
dopisze kilka 'nowosci'. niektore sa faktycznie nowe, inne troche starsze.
Firma Barwa wprowadziła na rynek nową linię kosmetyków pielęgnacyjnych do ciała pod nazwą Talia Fitness.
Krem-żel ujędrniający do pielęgnacji biustu i dekoltu
Poprawia mikrorzeźbę skóry piersi, chroni włókna elastyny i kolagenu. Wzmacnia, zapobiegając wiotczeniu i utracie elastyczności.
Masaż przeciw rozstępom
Regularne stosowanie gwarantuje efekt ujędrnienia i napięcia skóry, rozstępy ulegają widocznemu zmniejszeniu i spłyceniu.
Kostka oczyszczająco-nawilżająca z naturalnymi granulkami jojoba
Delikatnie złuszcza martwy naskórek, intensywnie nawilża i odżywia skórę. Przywraca ciału jędrność i sprężystość.
Kostka wyszczuplająco-masująca z dodatkiem naturalnych alg
Głęboko nawilża, odświeża i energizuje skórę. Oczyszcza ją z martwych komórek naskórka, wspomaga redukcję cellulitu, rozstępów i nadmiaru tkanki tłuszczowej.
Masaż wyszczuplająco-modelujący antycellulitowy
Aktywnie modeluje sylwetkę, pobudza naturalny metabolizm skóry i zwiększa jej dotlenienie. Intensywnie nawilża i odżywia skórę, pozostawia ją miękką i gładką.
Balsam wyszczuplająco-modelujący antycellulitowy
Wyszczupla, ujędrnia oraz widocznie wygładza powierzchnię skóry. Wspomaga redukcję cellulitu oraz zapobiega jego ponownemu powstawaniu.
Peeling-masaż pod prysznic antycellulitowy, z naturalnymi olejkami aromaterapeutycznymi
Preparat przeznaczony do mycia i pielęgnacji każdego rodzaju skóry, szczególnie polecany do masażu ciała w miejscach narażonych na nadmierne gromadzenie się tkanki tłuszczowej i powstawanie cellulitu.
Peelingi dostępne w dwóch wariantach:
- Z naturalnym aromaterapeutycznym olejkiem pomarańczowym – o działaniu odświeżającym i antystresowym.
- Z naturalnym aromaterapeutycznym olejkiem grejpfrutowym – o działaniu tonizującym i odprężającym.
wiecej info na www.barwa.com.pl
cos dla mnie
Szybki sposób na rumieńce wywołane emocjami lub temperaturą. Delikatny nawilżający krem natychmiast przynosi ulgę. A po dłuższym stosowaniu wzmacnia skórę na tyle, że przed pąsami broni się sama. Redness Relief Cream Clinique CX.
cos zmyslowego
Seksowne usta w minutę. Błyszczyk pobudzający mikrocyrkulację. Wargi stają się... gorące. Pełne, zmysłowe i lśniące. O smaku owoców. Lip Plumping.
i polecam stronke o nowinkach kosmetycznych |
|
|
Żaneta
Jestem mamusią
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 11:18 am
|
|
|
Ujędrniająco- masujący żel pod prysznic
Ujędrnianie skóry zaczyna się już pod prysznicem!
Ujędrniająco-masujący żel pod prysznic NIVEA to unikalny produkt, będący połączeniem żelu
i urządzenia do masażu. Dzięki innowacyjnej nasadce masującej z możliwością regulacji twardości wypustek zapewnia indywidualną intensywność masażu. Pielęgnacyjna formuła
z ekstraktem z ginkgo ujędrnia skórę, poprawia krążenie krwi i pozostawia przyjemny cytrusowy zapach. |
|
|
szczako
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 1:06 pm
|
|
|
natknelam sie na kilka nowosci.
nowy produkt oriflame na jedrny brzuch.
podobno
cos nawilzajacego (Nivea)
seria AA HELP dla cery wrazliwej.
nowe
Dziewczynki, znalazlam pewna nowosc, ktora wydaje sie byc stworzona dla mnie: Dr Irena Eris - Skin Mood.
moze ktoras juz sie skusila? |
|
|
SylTom
|
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 8:07 pm
|
|
|
A ja niedawno kupilam "Nowy balsam Dove Summer Glow delikatnie samoopalający ". Jak na razie jestem zadowolona (ladnie pachnie i szybko sie wchlania) ale jesli chodzi o efekty opalajace to jeszcze musze poczekac bo zaczelam go stosowac 3 dni temu. Ale jak zauwaze "musniecie sloncem" to dam znac..
RTEmagicC_DSGteaser_right_marg2.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 432 raz(y) 3.11 KB |
|
|
|
|
|
|