|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Aerobic, klub fitness -Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Agati
|
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 4:23 pm Aerobic, klub fitness -Warszawa
|
|
|
Pilnie szukam jakiegoś klubu fitness lub zajęć aerobicu prowadzonych w Warszawie na Woli.
Wiem, że niektóre z Was są bywają lub mieszkają w Warszawie, więc może będziecie mogły mi coś pomóc.
W Łodzi np. na Widzewie czy na Olechowie w niektórych szkołach prowadzione są zajęcia z areobiku. Nie są to typowe Kluby Fitness, ale zajęcia prowadzone są przez przeszkolone instruktorki. Czegoś takiego właśnie szukam w Warszawie w okolicach ul.Górczewskiej i niestety nic nie mogę znaleźć
Gdyby Wam się coś obiło o uszy, proszę o info...
Będę wdzięczna |
|
|
Alma_
|
Wysłany: Sob Cze 03, 2006 7:30 pm
|
|
|
Polecić nie mogę, bo nie sprawdziłam, mogę tylko pomóc wyszukiwarką fitness w okolicach Górczewskiej
Dużo dobrego słyszałam o Gymnasionie i klubie Salety, Supron też podobno niezły. |
_________________ chez alma | |
Ostatnio zmieniony przez Alma_ Sob Cze 03, 2006 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Agati
|
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 10:11 am
|
|
|
O tych Klubach, które są na stronie czytałam. Tylko, że ja szukam czegoś przede wszystkim tańszego.
Tzn. nie musi byc to klub, ale bardziej zajęcia (np w jakiejś szkole itp) prowadzone przez instruktorki.
Niestety własnie nic takiego tutaj nie mogę znaleźć (w Łodzi nie było z tym problemu) |
|
|
Alma_
|
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 10:14 am
|
|
|
Agati, w takim razie niewiele pomoge, bo mam ten sam problem... Od trzech lat szukam w Warszawie taniego fitnessu i na razie bez sukcesów |
_________________ chez alma | |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|