Kłopot z sukienka do ślubu cywilnego |
Autor |
Wiadomość |
Lamia_Kiren
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 10:55 am Kłopot z sukienka do ślubu cywilnego
|
|
|
Witam,
Mam dosyć śmieszne pytanie, ale gdzie kupowałyście swoje sukienki, jeżeli brałyście ślub w USC? Nie szukam niczego klasycznego, może być białe, ale w sumie chciałabym miec coś kolorowego. Nie jestem przesądna i generalnie nie umiem kupować sukienek, wiec jeżeli macie w tym jakieś doświadczenie i mogłybyście sie nim ze mną podzielić, byłabym bardzo wdzięczna |
_________________ "Kto w Indiach nie był, ten świata nie widział" |
|
|
|
|
Natalia
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 11:48 am
|
|
|
Wczoraj zanosiłam suknię do prania do salonu Furora, i tam widziałam że wprowadzili suknie wieczorowe, kilka nawet mi się spodobało, więc może tam się wybierz.
Spory wybór sukien wieczorowych jest też w sklepie na Piotrkowskiej chyba Dalmatino czy coś w tym rodzaju (obok biura LOT-u). Ewentualnie wybierz się do Ptaka. |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
|
|
|
|
emilkaa
więcej niż mama
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:15 pm
|
|
|
POlecam salon Loris w ktorym szylam swoja wieczorowa.. bedziesz miala dokladnie taka jaka chcesz |
|
|
|
|
Lamia_Kiren
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 10:08 am
|
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc |
_________________ "Kto w Indiach nie był, ten świata nie widział" |
|
|
|
|
squrel
|
|
|
|
|
Agatka_P
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 9:43 pm
|
|
|
A może najpierw byś się przywitałą w dziele powitań zanim zaczniesz sypać linkami. A tak swoją drogą mnie się osobiście ta sukienka wogóle nie podoba jest za bardzo przeładowana
Dział powitań |
|
|
|
|
gosc [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 6:36 pm
|
|
|
ja swoją kupowaŁam na allegro, zresztą to byŁa jedyna sukienka, która tak naprawdę mi się spodobaŁa. Nigdzie nie jeździŁam i nie szukaŁam. ZnalazŁam swoją i to byŁo to. Fakt, że przydaŁa się krawcowa, która idealnie ją dopasowaŁa, zresztą specjalnie nabyŁam rozmiar większą, żeby ją potem dopasować.
Myślę, że się opŁaciŁo - miaŁam idealną sukienkę, świetnie dopasowaną, w cenie, za którą pewnie kupiŁabym sukienkę w realu a tak przynajmniej się nie nachodziŁam - ale ze mnie leniuszek |
|
|
|
|
Pamcia
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 2:57 pm
|
|
|
ja swoja kupilam w salonie optimus na sienkiewicza, uwazam ze fakt iz bierze sie slub cywilny nie powinien miec wplywu na wybor sukni, moja bedzie typowo slubna |
|
|
mo (d) nisia
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 3:52 pm
|
|
|
Ja Sajonarko podobnie jak Ty kupiłam suknię (a w zasadzie to mąż mi ją kupił) do ślubu cywilnego na allegro .... zadecydowało o tym nie tylko lenistwo ale przede wszystkim zbyt duży natłok zajęć, a co za tym idzie brak możliwości, chęci i czasu na dreptanie po sklepach
Za to za suknią do ślubu kościelnego się nachodziłam, na szczęście już się szyje |
Ostatnio zmieniony przez mo (d) nisia Pią Lut 22, 2008 3:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gosc [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:54 pm
|
|
|
no wreszcie ktoś jak ja najpierw cywilny a potem kościelny - bo wszystkie tu Po Bożemu - konkordatowo
ja za swoją kościelną też się naŁaziŁam ale byŁo warto |
|
|
|
|
|