Kogo zaprosić na panieński? |
Autor |
Wiadomość |
All-me
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 11:25 am Kogo zaprosić na panieński?
|
|
|
Kogo zaprosić na panieński??
Czy powinnam zaprosić młode dziewczyny tylko z mojej strony czy również ze strony narzeczonego? |
|
|
|
Agnieszka19
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 11:30 am
|
|
|
Ja zapraszałam najlbliższe mi dziewczyny.
Nie wazna czy to były tylko moje koleżanki, wspólne czy od strony mojego męża |
|
|
grejpfrut
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 12:36 pm
|
|
|
Na wieczór panieński zaprosiłabym tylko te osoby, z którymi czuję się związana i z którymi dobrze się bawię. Nie przewiduję zapraszania osób, które mało znam - np. kuzynek mojego faceta. Młody wiek nie jest tutaj moim zdaniem żadnym wyznacznikiem. Chodzi o dobre i zgrane towarzystwo |
|
|
|
|
malapipi84
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 2:06 pm
|
|
|
Mi organizuje wieczór moja kochana bratowa,i wybrałam 15 dziewczynek z którymi mam bliższy kontakt!!! !! |
|
|
martula_87
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 2:39 pm
|
|
|
Tylko grono najblizszych koleżanek. |
|
|
Malena
dziennikarzynka:)
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 2:55 pm
|
|
|
U mnie będą moje najbliższe koleżanki oraz wspólne moje i mojego narzeczonego. Tylko jego koleżanek nie przewiduję, mają być bliskie mnie dziewczyny. |
|
|
|
|
agulka1989
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 3:02 pm
|
|
|
U mnie podobnie jak u Maleny- Malena napisał/a: | będą moje najbliższe koleżanki oraz wspólne moje i mojego narzeczonego |
Oprócz tego prawdopodobnie będą dwie kuzynki Z. które uwielbiam i dobrze się czuję w ich towarzystwie
Łącznie wyszło mi ok 15 osób już ze mną i świadkową. |
|
|
Malena
dziennikarzynka:)
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 3:07 pm
|
|
|
no u mnie w gronie najlepszych przyjaciółek są też 2 bratowe, w sumie też wyjdzie kilkanaście dziewczyn. Najważniejsze, że wszystkie tam chcę:) i to chyba powinno być główne kryterium, bo w końcu wszyscy powinni się czuć swobodnie. |
|
|
|
|
ppola
Birdwoman
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 3:22 pm
|
|
|
moj Panieński organizowala moja ...szwagierka oprocz tego były kolezanki ze studiów, pracy moje kuzynki sa bardzo mlode wiec zostały wykluczone, ale za to byly kuzynki mojego męza - bylo fantastycznie |
|
|
Magdzik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 4:11 pm
|
|
|
Według mnie powinno się zaprosić tylko osoby, które nam są najbliższe Ja chcę zaprosić na imprezę przed ślubem cywilnym 5 koleżanek i siostrę.Taka mała impreza |
|
|
|
|
Hatifnatka
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 4:15 pm
|
|
|
mój panieński organizowała moja przyjaciółka - była na nim moja kuzynka, kilka moich koleżanek, jeszcze jedna przyjaciółka i dwie wspólne koleżanki (moje i Męża), które bardzo lubię. czyli taka wesoła dziewiątka było suuuper, do tej pory miło wspominam swój panieński |
|
|
Esmeralda
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 1:18 pm
|
|
|
zaprosić trzeba przyjaciółki i bliskie koleżanki, nie ma potrzeby zapraszania dalszych koleżanek i znajomych, kt. nie chcemy na swoim wieczorze |
|
|
|
|
maktalena
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 3:46 pm nie ma reguły
|
|
|
Byłam na wieczorach panieńskich organizowanych dla kilku osób oraz gdzie była większa rzesza koleżanek i znajomych. Nie ma reguły, jak zespół jest zgrany albo się zgra, to nie ma znaczenia, najważniejsze aby Młoda czuła się dobrze w tym gronie! Ostatni wieczór spędziłam wyjątkowo z pompą na imprezie przy basenie (Margaret Spa) innym razem była limuzyna albo nasiadówa przy winku i snucie wspomnień. Jak masz ochotę zorganizuj sobie imprezę i zaproś kogo chcesz i po prostu się baw! |
|
|
|
|
Vesna
|
|
|
|
|
kariczeq
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 11:16 am
|
|
|
Vesna, większość dziewczyn u mnie nie była na weselu, na ślubie z resztą też ale to już inna kwestia i nie przejmuj się wypada nie wypada, ja tez byłam kiedyś u koleżanki na panieńskim i byłam tylko na ślubie, specjalnie mi to nie przeszkadzało |
|
|
Vesna
|
|
|
|
|
Partyshow_pl
Firma
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 9:47 pm
|
|
|
Niby powinno się, ale zaproś po prostu najbliższe swoje koleżanki, przyjaciółki czy siostry. Tego wieczoru masz się zrelaksować i dobrze się bawić.I jeśli zaprosisz kogoś za kim nie przepadasz to ten wieczór raczej nie będzie udany. |
|
|
bambolea
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2012 10:43 pm
|
|
|
Ja sobie myślę, że panieński to tylko w gronie najbliższych mi osób i to tych, które oczywiście będą na ślubie i weselu
Mój TŻ miał taką sytuację, że go kolega zaprosił na kawalerski, a na wesele to już nie. Trochę dziwne moim zdaniem... |
|
|
Zareczona8
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Gru 2012 Posty: 4 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 2:33 pm
|
|
|
Ja powiem szczerze, że będą zapraszać tylko moje najbliższe koleżanki i siostry. Mam takie dwie od strony narzeczonego- jego siostrę i bratową. Nie lubię ich, nie żyję z nimi dobrze i nie mam zamiaru ich zapraszać, żeby miały popsuć mi ten wieczór. Będzie tylko moja siostra rodzona, moja świadkowa, jedna najbliższa przyjaciółka i parę koleżanek. Takie najbliższe mi grono:) |
_________________ Góry, góry i jeszcze raz góry
Marysia Pozdrawia
|
|
|
|
|
Partyshow_pl
Firma
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2012 12:31 pm
|
|
|
Zresztą tutaj nie chodzi też o liczbę osób,tylko o samą jakość. Zabawa nawet we 3 osoby może być super,niż w 8 osób do których nie masz odpowiedniego przekonania,których nie tolerujesz. |
|
|
Wizaz.waw.pl
Firma
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 8:21 pm
|
|
|
Na ten wieczór zaprasza się najbliższe dziewczyny (siostry, przyjaciółki, koleżanki) Zapraszasz te osoby z którymi wiesz, że będziesz się dobrze bawić i dobrze się czuć w ich towarzystwie. |
|
|
|