|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Studio przy ul. Św. Jana (Pabianice) |
Autor |
Wiadomość |
olenka
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2004 11:45 pm Studio przy ul. Św. Jana (Pabianice)
|
|
|
Dzis definitywnie wybralismy fotografa.
Zdięcia bedziemy mieli robione w Pabianicach na ul. św. Jana. Fotograf polecony przez moja przyjaciółke. Duży wybór póz, formatów , albumów i aranżacji wnetrz. Kążde tło malowane recznie przez malarza:) Papier na zdiecia do wyboru, koloru
My bedziemy mieli czesc na metalicznym a czesc na matowym
Poza kosztuje od 65 do 85 zł (w żależności od papieru). W te cene wliczone sa cztery odbitki z wybranej przez nas pozy, każda kolejna odbitka kosztuje 5 zł. Negatyw zostaje u fotografa i przechowywany jest przez 3 lata.
Widziałam w albumach taka poze: Pan młody siedzi przy fortepianie i "gra" a panna młoda zalotnie "wygina" sie na tym fortepianie. Jestem zauroczona:) i juz sobie wyobrazam nas jako "muzyków" hi, hi |
_________________ --------------------------------------------------
--##@@ ślubuję 18 września 2004 @@##-- |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Maj 05, 2009 12:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Asia
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2004 11:52 pm
|
|
|
Widziałam niedawno zdjęcia robione u fotografa w Pabianicach. Była wśród nich własnie poza opisana przez Ciebie. Zdjęcia były bardzo ładne. |
_________________ Mój najpiekniejszy dzień - 25 września 2004 r.
|
|
|
|
|
Asia
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2004 12:06 am
|
|
|
Czy kolezanka, która Ci polecała tego fotografa jest z Pabianic i dlatego robiła tam zdjęcia, czy tez ten fotograf zaczyna być w Łodzi popularny?
Fotograf, u którego ja zamówiłam zdjęcia powiedział, że do września może sie coś zmienić: może będzie więcej póż, nowe tła itd. Wydaje mi sie, że jesli dawno oglądałaś zdjęcia kolezanki to chyba warto pojechac i zobaczyć - może teraz zachwycisz sie jeszcze bardziej. |
_________________ Mój najpiekniejszy dzień - 25 września 2004 r.
|
|
|
|
|
olenka
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2004 1:05 pm
|
|
|
Asiu ja ogladałam wczoraj u fotografa te zdiecia:) Ale i tak mi pani powiedziałaze do wrzesnie to na 100%beda jakies nowosci:)
A kolezanka która mi poleciła fotografa mieszkła w Tuszynie, slub miała w Aleksandrowie i nie wiem skąd ten fotograf im sie wzioł. Choc własciwie to na trasie z Tuszyna do Aleksandrowa:)
Jeszce długo do mojego slubu a juz u fotografa było kilka par zapisanych na taen sam dzien, moze staje sie rzeczywiscie popularny? Ale skoro dobry to warto polecaC:) |
_________________ --------------------------------------------------
--##@@ ślubuję 18 września 2004 @@##-- |
|
|
|
|
niem
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 5:31 pm
|
|
|
czy to studio jeszcze istnieje? |
|
|
|
|
dobrusia89
|
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 10:31 am
|
|
|
niem napisał/a: | czy to studio jeszcze istnieje? |
Witam!
Mieszkam w Pabianicach. NA ul. Św. Jana są 2 studia foto jeden przy drugim. 1 to Pelcowie a 2 to Garczyńska. Co mogę powiedzieć na temat obu? Wszystko fajnie, mają dobrze wyposażone studia, potrafią robić zdjęcia studyjne, ale w plenerze są kiepscy. Pelcowie są najstarszą firmą fotograficzną u nas w mieście. Miałam okazję obejrzeć 4 albumy z 4 różnych ślubów znajomych i się rozczarowałam. W każdym z albumów zmieniały się tylko twarze a pozy, tła były identyczne. Ogólnie jadą po opinii. A ceny mają zbyt wysokie. Niestety to samo tyczy się Garczyńskiej i innych. Jak ktoś lubi sztywne pozy, które będą się powtarzać w każdym ślubnym albumie to ok. Ale między innymi dlatego u nas w Pabianicach powstają młode studia fotograficzne, które mają świetny warsztat,głowy pełne pomysłów i potrafią rozmawiać z młodymi w każdej sytuacji. I w 100% robią lepsze zdjęcia niż Foto-Słoń, Pelcowie,Garczyńscy czy Foto Michael ( choć ten kiedyś dobrze zaczynał, ale teraz też leci po opinii). Wybór należy do Ciebie. Jak chcesz mogę Ci polecić kogoś kto nie robi utartych póz, zna się na rzeczy i nie zedrze z Ciebie ostatniej złotówki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|