Przesunięty przez: Asiek Sro Gru 10, 2014 1:46 pm |
Makijaz permanentny zrobiłam dziś:) |
Autor |
Wiadomość |
megi
Firma
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 5:08 pm Makijaz permanentny zrobiłam dziś:)
|
|
|
Witam wszystkich
Postanowiłam ze podzielę sie z wami moim odczuciem co do makijażu permanentnego
bardzo długo sie do tego zbierałam
ZROBIŁAM DZIŚ
Rożne rzeczy widzę w swoim zawodzie i bałam sie ze ktoś mi to spieprzy, dosłownie idąc dziś rozstrój żołądka to mało:)
Ku moim wcześniejszym obawom jestem w szoku, wygląda to pięknie. Zrobilam brwi metoda piórkową( metoda mniej widoczna rysuje się kreseczki a la brwi, nie pasek)
miałam znieczulenie( troszkę pod koniec bolało)
ale warto mam spokojna głowę teraz, jako młodą dziewczyna zostałam zle wydepilowana przez praktykantkę w salonie, co ciągnęło się za mną cale lata bo brwi już tam nie odrosły ( masakra) każdego dnia sama malowałam sobie cieniem:)
opuchlizny praktycznie nie ma, zostałam poinformowana aby kupić żel przyspiesza gojenie dałam jedyne aż 5 zl
mam teraz posmarowane , trzeba nawilżać to miejsce
odbierając dziecko z przedszkola dziś zostałam zaczepiona przez panią gdzie robią tak piękną hennę? , myślałam ze powie- co Pani się stało ze mam czerwone troszkę, ale widocznie było to nie do zauważenia.
jestem bardzo szczęśliwa jak chcecie mąż wieczorem zrobi fotkę i zamieszczę
oczwiście polecam Pania Beatę jestem mega zadowolona. jak ktoś ma taki problem jak ja miałam to tylko ta metoda ta zwykła pierwsza est ordynarna dość i bardziej widoczna:)
edit ort Kati |
Ostatnio zmieniony przez Kati Wto Lis 10, 2009 7:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mariola
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 6:10 pm
|
|
|
megi napisał/a: | jak chcecie maz wieczorem zrobi fotke i zamieszcze | pewnie, że chcemy
swoją drogą ciekawi mnie jak to wygląda. a co do samego makijażu to nie jestem przekonana. |
|
|
|
|
kasia_m85
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 7:00 pm
|
|
|
megi napisał/a: | jak chcecie maz wieczorem zrobi fotke i zamieszcze |
Oczywiście,ze chcemy:)W końcu się wybrałaś:)
Mariola napisał/a: | co do samego makijażu to nie jestem przekonana. |
Ja mam kreski,dolna i górna i chociaż masakrycznie bolało to zrobiłabym to jeszcze raz, bo jestem bardzo zadowolona. |
|
|
gohnia
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 12:23 pm
|
|
|
ja co prawda nie mam makijażu, ale mam tatuaż wykonany tą metodą
Jest o tyle fajny, że ma zejść po około 4 latach Polecam!
Jest tylko jedno ograniczenie: taki tatuaż może być tylko "koronkowy" i nieduży, ponieważ igła jest baardzo cieniutka. |
_________________ |
|
|
|
|
Malena
dziennikarzynka:)
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 6:06 pm
|
|
|
Gohnia, super! A jaki to tatuaż??? i Gdzie? pochwal się gdzie zrobiłaś? czy on nie blaknie? |
|
|
|
|
ola88
Żona ;)
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 6:22 pm
|
|
|
Jestem bardzo zainteresowana efektem |
_________________ |
|
|
|
|
misia-misia
Working Mom :)
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 8:30 pm
|
|
|
gohnia napisał/a: | ale mam tatuaż wykonany tą metodą |
też mam takowy |
|
|
gohnia
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 11:06 pm
|
|
|
Pierwszy jest koleżanki, a drugi mój. Jej był robiony na ramieniu, a mój na szyi. Może trochę dziwnie wyglądają, ale zdjęcia były robione zaraz po
Póki co nie blednie, ale mam nadzieję, że za 2 lata już go nie będzie
an.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 1282 raz(y) 22.09 KB |
070126_141130.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 1212 raz(y) 22.43 KB |
|
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez gohnia Pią Lis 27, 2009 11:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
cotty1
|
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 7:58 pm
|
|
|
Dziewczyny, polećcie proszę miejce, gdzie warto wykonać makijaż pernamentny. Bardzo proszę o podpowiedź, gdyż szukam usilnie...
[ Dodano: Pią Paź 07, 2011 7:10 pm ]
megi napisał/a: | Witam wszystkich
Postanowiłam ze podzielę sie z wami moim odczuciem co do makijażu permanentnego
bardzo długo sie do tego zbierałam
ZROBIŁAM DZIŚ
Rożne rzeczy widzę w swoim zawodzie i bałam sie ze ktoś mi to spieprzy, dosłownie idąc dziś rozstrój żołądka to mało:)
Ku moim wcześniejszym obawom jestem w szoku, wygląda to pięknie. Zrobilam brwi metoda piórkową( metoda mniej widoczna rysuje się kreseczki a la brwi, nie pasek)
miałam znieczulenie( troszkę pod koniec bolało)
ale warto mam spokojna głowę teraz, jako młodą dziewczyna zostałam zle wydepilowana przez praktykantkę w salonie, co ciągnęło się za mną cale lata bo brwi już tam nie odrosły ( masakra) każdego dnia sama malowałam sobie cieniem:)
opuchlizny praktycznie nie ma, zostałam poinformowana aby kupić żel przyspiesza gojenie dałam jedyne aż 5 zl
mam teraz posmarowane , trzeba nawilżać to miejsce
odbierając dziecko z przedszkola dziś zostałam zaczepiona przez panią gdzie robią tak piękną hennę? , myślałam ze powie- co Pani się stało ze mam czerwone troszkę, ale widocznie było to nie do zauważenia.
jestem bardzo szczęśliwa jak chcecie mąż wieczorem zrobi fotkę i zamieszczę
oczwiście polecam Pania Beatę jestem mega zadowolona. jak ktoś ma taki problem jak ja miałam to tylko ta metoda ta zwykła pierwsza est ordynarna dość i bardziej widoczna:)
Megi o jakiej Beacie jest mowa? Jak oceniasz swój makijaż pernamentny po 2 latach? Jak on wygląda, gdy blednie? Będę Ci bardzo wdzięczna za podpowiedź.
edit ort Kati |
|
|
|
|
|
joanna8411
Firma
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 10:01 am
|
|
|
ja ide w poniedziałek na permanetny brwi i kreski a po nowym roku ide na usta:)
wiele moich kleintek polecalo mi pabianice salon Carmen wiec dam odpowiedz w poniedzialek jak bylo;) |
|
|
Paolina
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2014 7:59 pm
|
|
|
Ktoś może polecić sprawdzony salon kosmetyczny, w którym wykonują makijaż permanentny oczu. Wiecie o co chodzi - higiena, fachowość, odpowiednie certyfikaty...
Czy to naprawdę tak strasznie boli? |
_________________ Pozdrawiam słonecznie Gość!
|
|
|
|
|
madziulek80
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2014 7:40 pm
|
|
|
Piec lat temu robilam makijaz permanentny w Margaret Spa w lodzi . Pani Malgorzata, wlascicielka , bardzo profesjonalna , delikatna osoba. Z tego co wiem, byla makijazystka w teatrze. Za pol rolku wybieram sie poprawic makijaz i napewno wybioere ten sam salon. Salon czysciutki, przyjemny , mila obsluga.
Czy boli? To zalelezy jak masz próg bólu. Pod koniec zabiegu zmeczenie i slabnace znieczulenie , robia swoje, ale ... warto piec lat mam spokoj z malowaniem.
Polecam |
|
|
|
|
renatnowa123
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2014 11:09 am
|
|
|
Ja też się zastanawiam nad makijażem permanentnym. Na razie przeglądam różne artykuły na ten temat, znalazłam kilka ciekawych na Kursmakijazu. Planuję zrobić sobie taki makijaż na wiosnę:) |
|
|
|
|
Marylin
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2015 7:34 pm
|
|
|
ja bym sie nie zdecydowała. To od razu widać, nie wygląda to fajnie, jakoś od razu wiem, że laska ma pernamenty i dla mnie wygląda to sztucznie |
|
|
|
|
mariika
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2015 12:00 pm
|
|
|
Też przymierzam się do takich brwi, ale trochę się boję |
|