Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

Kupno stroju ślubnego - Duży wybór staników

Malwina_łódź - Sob Sty 17, 2009 9:01 pm
Temat postu: Duży wybór staników
Chciałabym się Was dziewczyny zapytać, czy nie znacie może jakiegoś sklepu, gdzie jest duży wybór staników. Do mojej sukni będę potrzebowała stanik z ramiączkiem na szyje. Szukałam takiego, ale na razie bezskutecznie...
Cathee - Pon Sty 19, 2009 10:18 am

W Galerii jest sklep z bielizną "Intimisimi" mają tam sporo staników z różnymi zapięciami tj. na szyję czy zawiązywane nisko w pasie jeśli suknia lub bluzka ma duży dekolt na plecach.

Możesz też wybrać się do Ptaka wiem że też można tam dostać staniki z dodatkowym dłuższym ramiączkiem na szyję.

izunia_82 - Pon Sty 19, 2009 1:07 pm

Duży wybór staników ślubnych jest w Sławie na Piłsudskiego, w saloniku z butami ślubnymi, tam mają także bieliznę.
Malwina_łódź - Pon Sty 19, 2009 5:26 pm

Dziękuję.
Na pewno tam pojadę ;)

doni_iza - Wto Sty 20, 2009 10:13 am

Spory wybór staników jest też na Narutowicza na przeciwko Teatru Wielkiego jest sklep z bielizną, schodzi się po schodkach w dół. :)
mietka - Wto Sty 20, 2009 10:55 am

ja zawsze kupuje bielizne w intimissimi, bo rzeczywiscie wybor jest duzy i z zapieciami mozna pokombinowac. mam tez taki stanik, ktory zapina sie na szyi.

a bielizne do slubu kupowalam w takim sklepie na piotrkowskiej przy narutowicza, jest bardzo duzy wybor i polskich i zagranicznych stanikow. mam nadzieje tylko, ze ten sklep jeszcze istnieje, bo na piotrkowskiej dawno nie bylam, a tam sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie

fammeu - Wto Mar 17, 2009 11:26 pm

Namiary na nowy sklep Mercado w Łodzi-Andrzejowie są na stronie

www.stanikowe-sklepy.blogspot.com

Ja się tam jeszcze nie wybrałam, ale mam zamiar.

edit: poprawiłam link
Pusiak

France - Nie Cze 14, 2009 11:22 am

a czy bielizna slubna rozni sie czyms od tej normalnej? czy tylko nazwa i cena?
fammeu - Nie Lip 05, 2009 10:46 pm

Wybrałam się do wspomnianego sklepu Mercado. W moim przypadku była to strata czasu. NIC w bieli lub ecru w moim rozmiarze 65 D. Poza tym atmosfera i obsługa jakoś mi się nie spodobały. Nie odradzam, ale też nie polecam.