|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Kupno stroju ślubnego - Suknia kupiona w Anglii
Ola.P - Sob Paź 25, 2008 1:10 pm Temat postu: Suknia kupiona w Anglii Chciałam zapytać czy któraś z Forumek kupiła suknię w Anglii?
Ja mieszkam własnie w Anglii i pomyślałam, że może lepiej rozejrzeć sie tutaj?
Może któraś z Was także jest w UK i była w takiej sytuacji?
Jeśli tak, jakie są ceny? No i czy któraś z Was transportowała tę suknię do Polski?
Chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat
kochecka - Wto Paź 28, 2008 6:56 pm
ja na poczatku mialam taki wlasnie zamiar ale jak weszlam do jednego salonu i zobaczylam ceny to mi sie odechcialo ceny zaczynaja sie od ok 800 - 900 funtow (przynajmniej te sukienki ktore mi sie podobaly)a to dla mnie duzo za duzo.
Ola.P - Wto Paź 28, 2008 7:58 pm
Tak myślałam,ze ceny w Anglii są dużo wyższe.
I pewnie wypożyczenie też jest w cenie.
No nic, poczekam na więcej opinii w tym temacie
misiao1983 - Nie Cze 14, 2009 7:11 pm
Moja koleżanka właśnie kupiła suknię w Londynie. Koszt ok. 800funtów. Suknia śliczna. Niestety na razie nie mogę dołączyć linka. Suknie w UK są już od ok 400 funtów no i wzwyz wysoko wysoko. Za przeróbki/skracanie itp płaci się baaardzo dużo. Przykładowo za skracanie i zwężanie sukni w biuście chcieli doliczyć sobie 130 funtów! Koleżanka zabiera suknię do Polski do przeróbki
Pecetka - Sro Cze 17, 2009 9:49 pm
Ja też nie zdecydowalam sie na kupno sukni w Anglii chociaz tu mieszkam. Ceny sa zawrotne, poza tym potem moze byc problem z transportem, wiec lepiej moim zdaniem kupic suknie w Polsce.
|
|