|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Kupno stroju ślubnego - Czego oczekujecie od obsługi w salonach ślubnych?
simena - Sro Lip 30, 2008 7:11 am Temat postu: Czego oczekujecie od obsługi w salonach ślubnych? W sierpniu mam zamiar zacząć chodzić za swoją wymarzoną sukienką. Poczytałam sobie opinie forumek o salonach i wiem, że oprócz modelu sukni ważna jest też atmosfera w salonie. Czego tak naprawdę, oprócz miłego i fachowego personelu, oczekiwałyście przy wyborze tej wymarzonej? Podpowiedzcie.
Malwina_łódź - Sro Lip 30, 2008 7:49 am
Uśmiechu, zaangażowania, szczerości, a nie wciskania na siłę i mówienia, że w worku Pani wygląda olśniewająco.
ava - Sro Lip 30, 2008 9:59 am
Malwina_łódź napisał/a: | Uśmiechu, zaangażowania, szczerości, a nie wciskania na siłę i mówienia, że w worku Pani wygląda olśniewająco. |
Dokładnie!!! Oczekuję szczerych i uczciwych opini na temat mojego wyglądu w konkretnym modelu sukni, a nie wciskania czegokolwiek, żeby tylko na mnie zarobić
szept - Sro Lip 30, 2008 4:46 pm
Ponieważ wiedziałam w jakim fasonie czuję się najlepiej,oczekiwałam że panie nie będą mnie na siłę namawiać na inne,że dadzą czas na zastanowienie się,a nie będą mi "ćwierkać" nad głową,jak wyglądam i co by tu dołożyły z dodatków,itd.,itp..
Lubię zakupy robione na spokojnie,przemyślane dokładnie.
Lubię też konkretne osoby,które mówią co się uda zrobić,a co na pewno nie.żeby była jasna sytuacja.
|
|