Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

Kupno stroju ślubnego - Suknie dla druhen

Yoanna - Pon Lis 12, 2007 4:07 pm
Temat postu: Suknie dla druhen
Moja przyjaciółka chce miec idealny slub..jak każda z nas :smile: Stwierdziła wiec że bedzie miała 3 druhny, ubrane w suknie z tego samego materiału i w tym samym kolorze, fason pozostaje do wyboru (uff) :P
Prosze pomóżcie mi znaleśc jakies salony/sklepy które oferują taką możliwośc
:padam: prosze

Anuszka - Pon Lis 12, 2007 4:33 pm

jak dla mnie koszmar - widzialam takie suknie u mojej krawcowej (ktora sie juz wyniosla z Lodzi na czas jakis niestety).

Byly jednakowe i wszystkie w kolorze majtczanego blekitu. Ale rozowe bylyby okropniejsze...

Jak dla mnie to taki troche amerykanski zwyczaj, no ale jezeli komus sie podoba...

W moj gust to nie trafia zupelnie :) I chyba bym wysmiala dziewczyne, ktora kazalaby mi sie ubrac w takie ohydztwo :)

No ale moze sa jakies ladniejsze suknie? Poszukaj w Internecie, mysle, ze jest tego sporo :) A jezeli ta przyjaciolka ma jakis pomysl na fason, to kazda krawcowa to jej uszyje:)

MałaMi1 - Wto Lis 13, 2007 10:08 am

mnie sie taki pomysl nie podoba... w koncu nie kazdy wyglada w konkretnym fasonie tak samo
Gabro - Wto Lis 13, 2007 10:23 am

Mnie też się taki pomysł nie podoba, ale każdy ma inny gust :) A czy te druhny nie mogą zwyczajnie kupić takich samych sukienek, w "normalnym" sklepie?
Yoanna - Wto Lis 13, 2007 1:48 pm
Temat postu: Ad. fason
Każda z nas sobie fason sukni wybierze..... to nie ulega dyskisji nawet heheh
Myśle, że jedynym wyjsciem bedzie pojechac do C.H.Ptak i tam sie wszystko rozwiąże....
Bo te suknie nie maja byc przeciez "kropka w kropke" identyczne, ale żeby tworzyły jakąś całośc... takie przyjemne wrazenie optyczne heheh

Klaudynka - Sob Maj 17, 2008 10:28 pm

A może któryś z tych fasonów, niektóre są naprawdę śliczne:

http://wedding.w8w.pl/SUK...UHEN/index.html

http://wedding.w8w.pl/SUK...ROJE/index.html
(razem z wykrojami)

kochecka - Nie Maj 18, 2008 7:49 am

Klaudynka śliczne te sukienki :D mi akurat najbardziej podobają się te bez wykrojów :D