|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Fotograf - Katarzyna Ulańska
ir - Pon Paź 08, 2007 2:38 pm Temat postu: Katarzyna Ulańska Prosze o pomoc, czy ktos mial robione zdjecia przez ta pania?
szukalam na forum ale nie natknelam na zaden trop
moniksen - Wto Sty 15, 2008 3:45 pm
Ja miałam robione zdjęcia ślubne przez p. Kasię Ulańską i jestem bardzo, bardzo zadowolona i na pewno ten wybór był trafiony. Zdjęcia są super, podejście fotografa profesjonalne i gdybym miała wybierać jeszcze raz to nawet bym się nie zastanawiała.
Mam zdjęcia z przygotowań ślubnych, ze ślubu i wesela. W innym terminie też robiliśmy zdjęcia plenerowe i wszystkie są super! O tym, że zdjęcia są fantastyczne świadczy też to, że jeszcze kilka moich koleżanek robiło u p. Kasi zdjęcia ze swoich najważniejszych chwil (śluby, chrzciny, komunie). Gorąco polecam!
gosiaczek1 - Sro Sty 23, 2008 11:57 pm
moniksen napisał/a: | O tym, że zdjęcia są fantastyczne świadczy też to, że jeszcze kilka moich koleżanek robiło u p. Kasi zdjęcia ze swoich najważniejszych chwil (śluby, chrzciny, komunie). Gorąco polecam! |
a masz jakieś namiary na tą panią?? bo sama szukam fotografa i chętnie bym sprawdziła
kryszka - Czw Sty 24, 2008 2:45 pm
Przywróciłam linka w pierwszym poście.
Gosiaczku1 - wystarczy poszukać przez google.
jenny - Sro Wrz 24, 2008 9:13 am
Hej, mielismy nasz najpiękniejszy dzień w sierpniu tego roku. Zdjęcia robiły nam Kasia Ulańska i Małgosia Kubica (pracuja wspólnie). Wzięlismy reportaż ze slubu i wesela, miniplener w dniu slubu oraz plener w innym dniu po slubie. Jestesmy naprawdę zachwyceni ich zdjęciami - z reszta każdy komu pokażemy zdjęcia mówi, że sa bardzo ładne. Dziewczyny sa profesjonalistkami w każdym calu. Najważniejsze jest chyba to, że robione przez nie zdjęcia maja głębie, odzwierciedlaja emocje i uczucia fotografowanych osób. Maja pomysły na ciekawe ujęcia i to sprawia że jak się spojrzy na zdjęcie to od razu widać, że było robione przez profesjonalistę. Poza tym dziewczyny sa super sympatyczne i pamiętaja o wszystkim - po prostu nie trzeba się o nic martwic, gdyż zadbaja o najdrobniejszy szczegół. Wzięlismy plener w innym dniu niż slub i uważam, ze to najlepsze rozwizanie. Nie trzeba się stresować brakiem czasu, strojem - że cos się pobrudzi. Jedyny minus zdjęć w innym dniu (dla kobiety) to ponowny makijaż i fryzura, ale przy globalnych kosztach wesela to już żaden koszt, a zdjęcia sa pamiatka na całe życie.
Jestem już po slubie i do tej pory nie udzielałam się za bardzo na forum, ale muszę przyznać, że forum bardzo pomogło mi w przygotowaniach do slubu i wesela. To dzięki niemu natrafiłam na same sympatyczne i profesjonalne osoby, które bez watpienia przyczyniły się do tego, że nasz slub i wesele były bardzo udane. Jednymi z tym osób były moje fotografki i dlatego jestem im to winna. Dziękuję.
aniunia19 - Pon Paź 06, 2008 1:20 pm
Witam
w srode rano zajrzalam na Nasze Forum i znalazlam Ulanke - Pani Kasi to przemila osoba , ktora od progu swojego mieszkania poprosila abysmy przeszli na TY. Zarezerowalismy termin 22 sierpnia 2009 roku. Niestety ONA jak i Jej Kolezanka nie beda mogly nam zrobic zdjec na slubie i weselu ale polecily Pana Jacka z ktorym rowniez podpisalismy umowe. calosc tzn zdjecia ze slubu i poprawi plus plener kosztuja nas 1800 zl , juz 200 dalismy zadatku. nie wiem ile kto bierze ale to niech oni sie dziela zdjecia bardzo ladne - plener w 3 miejscach i to my sobie wybieramy gdzie chcemy
polecam
Kociadło - Czw Lis 06, 2008 10:30 am
naszym fotografem także będzie Pani Kasia - jest bardzo sympatyczna, cierpliwa, pełna pomysłów a jednecześnie otwarta na nasze propozycje - długo szukałam właściwego fotografa i wiem że dobrze wybrałam:)
Aga1986 - Sro Paź 21, 2009 3:48 pm
bardzo poważnie zastanawiam sie nad wyborem tej pani...dzisiaj idziemy na spotkanie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Drugim fotografem są Górscy, cieżki wybór przed nami
[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 9:57 pm ]
ech i co by tu napisać ... sama nie wiem
dość mieszane uczucia, spodziewałam się czegoś więcej, chociaż Kasia to przemiła osoba no rewelacja, uśmiechnięta, gotowa na propozycje klientów, naprawdę super. Co mnie nie zachwyciło to fotoksiążka taka zwyczajna mi się wydała...zdjęcia w plenerze bo na nich zależy mi najbardziej, ok ładne, niektóre wręcz zachwycające, ale czegoś mi brakowało. Sama nie wiem czego, chyba więcej się spodziewałam i dlatego się zawiodłam może. Zdjęcia z reportażu też ok, hmmm ale jednak widziałam lepsze...no i tak sumując to sama nie wiem jak to ocenić, spotkanie bardzo udane, ale jednak brakuje tego "czegoś". Każdy z nas ma inne oczekiwania a wszystkim się nie dogodzi, to co dla mnie jest nie bardzo innym może się podobać. Najlepiej żeby każdy sam sobie ocenił według swoich oczekiwań. jak dla mnie na ocenę 4-. Ostatecznie jednak narazie nie rezygnuję bo nigdy nie wiadomo co zobaczę dalej...
elvid_videofilmowanie - Sro Paź 21, 2009 9:01 pm
Kociadło napisał/a: | naszym fotografem także będzie Pani Kasia - jest bardzo sympatyczna, cierpliwa, pełna pomysłów a jednecześnie otwarta na nasze propozycje - długo szukałam właściwego fotografa i wiem że dobrze wybrałam:) |
Nie będziecie zawiedzeni.
Aga1986 napisał/a: |
[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 9:57 pm ]
zdjęcia w plenerze bo na nich zależy mi najbardziej, ok ładne, niektóre wręcz zachwycające, ale czegoś mi brakowało. |
Jak chcesz zobaczyć plener w formie filmowej zapraszam na swój blog. Oczywiście decyzja nadal należy do Ciebie.
Aga1986 - Sro Paź 21, 2009 9:08 pm
elvid_videofilmowanie napisał/a: | Jak chcesz zobaczyć plener w formie filmowej zapraszam na swój blog. Oczywiście decyzja nadal należy do Ciebie. | hmm chętnie, tylko nie bardzo wiem gdzie szukać wesele Ani i Janka przejrzałam i to chyba nie to miałeś na myśli
[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 10:04 pm ]
jednak zrezygnujemy z Kasi, nie wiele można jej zarzucić, ale widocznie wszystko kwestia gustu, akurat znaleźliśmy lepsze propozycje, lepsze dla nas
motylek_madzia - Sob Wrz 03, 2011 12:19 pm
Aga1986 napisał/a: | Co mnie nie zachwyciło to fotoksiążka taka zwyczajna mi się wydała... |
Mnie też fotoksiążka nie zachwyciła, więc z niej zrezygnowałam na rzecz większej ilości odbitek. Łatwo dogadać się z p. Kasią, jest bardzo sympatyczna i z dużym poczuciem humoru, więc to głównie kontakt z nią, poza atrakcyjną ceną i naprawdę fajnymi zdjęciami sprawił, że po bardzo dłuuuugich poszukiwaniach i rozważaniach zdecydowaliśmy się właśnie na fotoreprtaż u niej. Poza tym atutem dostępnym u niewielu jest to, że w kościele jest dwóch fotografów w tej cenie, więc i ciekawsze ujęcia i nic nie zostanie przeoczone, a na weselu już tylko p. Kasia, więc znów niższe koszta od talerzyka A zdjęcia śliczne, plener wciąż rozważamy...
sunface - Nie Paź 02, 2011 7:22 pm Temat postu: Kasia i Gosia - PLECAMY Wesele mieliśmy w lipcu 2011 roku.
Kasia na pewno godna jest polecenia. Ze zdjęć jesteśmy zachwyceni do tego stopnia, że nie byliśmy w stanie wybrać 50 zdjęć do naszego albumu. Album zrobiliśmy tylko ze zdjęć plenerowych – całą resztę też wywołaliśmy ale już we własnym zakresie.
Na naszych przygotowaniach, ślubie i początku wesela była Kasia i Gosia (współpracują ze sobą), zatem nic nie umknęło z tego czasu. Np. w kościele mieliśmy zdjęcia zarówno z chóru jak i ołtarza.
Dziewczyny są bardzo miłe i elastyczne we współpracy – bez problemu umówiliśmy się na plener mimo, że był dopiero we wrześniu.
Zdjęcia Kasi i Gosi są bardzo dobre jednak Kasia robi je ciut lepiej.
Dla poparcia swojej opinii dodam, że postanowiliśmy zrobić u dziewczyn kurs fotografowania.
Ania i Marcin
|
|