|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Sprawy ślubno-weselne - zaproszenia na panieński
gebka - Sro Sie 01, 2007 12:34 pm Temat postu: zaproszenia na panieński mam pytanie czy robił ktos zaproszenia na panienski lub widział gdzies Jak takie zaproszenie może wygladac??
Gabro - Sro Sie 01, 2007 1:00 pm
Ja nie robiłam. ?wiadkowa, która organizowała wieczór też nie. Wydaje mi się, że wystarczy ustne zaproszenie.
A jak może wyglądać takie zaproszenie? Myślę, że powinno być zabawne
gebka - Sro Sie 01, 2007 1:02 pm
no tez mi sie wydaje ze zabawne i tak sobie pomyslalam ze mozna zrobic bo zostal mi papier od zaproszen ale nie mam na razie weny..
Gabro - Sro Sie 01, 2007 1:07 pm
A czy Twój wieczór będzie miał jakiś określony charakter? Czy będzie to takie "zwykłe" babskie spotkanie?
gebka - Sro Sie 01, 2007 1:13 pm
no wlasnie nie bardzo wiem chyba wolalam bym zwykle babskie spotkanie bez takich drastycznych niespodzianek ale to chyba zelezy od moich kolezanke
Gabro - Sro Sie 01, 2007 1:20 pm
Ja miałam zwykłe babskie spotkanie do momentu, kiedy przyszła koleżanka z pracy i zaczęła zadawać pytania, które jej zdaniem zadaje się pannie młodej na wieczorze panieńskim. Dodam tylko, że moje koleżanki doskonale znają mojego M., więc wszystkie byłyśmy trochę skrępowane
A Twoje koleżanki nie chcą uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć Ci co planują?
Karolka_23 - Sro Lip 01, 2009 5:30 pm
U mnie też będzie to zwykłe babskie spotkanie najpierw w domu a potem...zobaczymy
W każdym bądź razie dla każdej z dziewczyn szykuję śmieszne zaproszenia na ten wieczór i chciałabym jeszcze, żebyśmy wszystkie miały na sobie coś wspólnego, a co to jeszcze nie wiem.
Po wstępnych rozmowach z zapraszanymi dziewczynami okazało się, że nie mają nic przeciwko temu.
Może będzie to któryś z tych gadżetów?
http://www.partybox.pl/ka...ka_zestawy.html
http://www.partybox.pl/ka..._Przypinki.html
Chciałabym, żeby było wesoło
Magdzik - Wto Sie 30, 2011 6:24 pm
Ja żadnych zaproszeń na panieński nie robiłam. Normalnie powiedziałam dziewczynom, że będę robić i wspólnie ustaliłyśmy datę kiedy im wszystkim by pasowało i kazałam im wybrać godzinę.Spotkanie było u mnie od 19tej i około 4tej dziewczyny się rozeszły
|
|