|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Kupno stroju ślubnego - Sukienki z Art Mariage
Agnies - Wto Gru 05, 2006 5:54 pm Temat postu: Sukienki z Art Mariage Czy któras z Was szyła sukienkę w salonie Art mariage na sienkiewicza 25? Czy może wiecie jakie są efekty i czy szyją według podanego opisu??
Pozdrawiam
lmyszka - Wto Gru 05, 2006 6:08 pm
co do tego salonu to były niezłe jaja, jak weszłam tam to wcięło mnie jak zobaczyłam że obsługuje tam Facet i już na niczym nie umiałam się skupić widząc tego Pana to tak na marginesie jeśli chodzi o wrażenia z odwiedzin w tym sklepie
katarzynka1 - Wto Gru 05, 2006 6:17 pm
Mnie tez zdziwil mezczyzna w salonie z sukniami slubnymi - ale byl bardzo mily i nawet przymierzalam sukienke. Ale wymarzona wybrana w innym salonie dlatego nie moge pomoc.
dzarusia - Wto Gru 05, 2006 6:27 pm
Bylam tam z kolezanka i tez bylam mocno zszokowana tym, z obsluguje Pan nic jednak nam sie nie podobalo i wyszlysmy z planem, ze nie wrocimy.
Kolezanka poczula tez pewien szczegol, ktory jej nie pasowal
pytanie odnosnie watku ... czemu moj watek o podobnej tematyc zostal przeniesiony do innego ?
Agnies - Sro Gru 06, 2006 10:12 am
[quote="dzarusia"]Bylam tam z kolezanka i tez bylam mocno zszokowana tym, z obsluguje Pan nic jednak nam sie nie podobalo i wyszlysmy z planem, ze nie wrocimy.
Kolezanka poczula tez pewien szczegol, ktory jej nie pasowal
Tzn możesz jaśniej jaki szczegół??
dzarusia - Sro Gru 06, 2006 10:16 am
oczywiscie nie byl zwiazany z wyborem sukni
Duszka - Sro Gru 06, 2006 11:40 am
Ja rowniez tam bylam, ale po pierwsze nic mi sie nie spodobalo, a po drugie faktycznie bylam zaskoczona tym, ze obsluguje tam facet.
Agnies - Sro Gru 06, 2006 12:47 pm Temat postu: sukienki ślubne Mnie też sukienki w tym salonie nie powaliły ale ja mam swoja zaprojektowaną i Pan powiedział ze może taka uszyc i zastanawiam się czy będzie taka jak ja chcę
Megusia - Sro Gru 06, 2006 6:43 pm
Ja bardzo miło wspominam tego Pana. Nie przeszkadzało mi to, że pomaga mi się ubierać mężczyzna. Tam przymierzyłam pierwszą sukienkę i bardzo mi się podobała, chociaż za drugim razem już nie przypadła mi tak do gustu. Podobało mi się też to, że można wprowadzać dowolne zmiany w sukienkach.
Lucky - Sro Gru 06, 2006 7:54 pm
Ja też przymierzałam sukienki w tym salonie, nawet miałam tam swoją faworytke
A Pan mi wogóle nie przeszkadzał, ale pomocny też nie był, bo miał akurat rękę w gipsie
lmyszka - Sro Gru 06, 2006 8:37 pm
wiecie co mnie zbiło z tropu jak zobaczyłam tego kolesia i po za tym że był mały wybór jakoś odechciało mi się cokolwiek przymierzać
Duszka - Czw Gru 07, 2006 7:11 am
Lucky - jak ja tam bylam ten Pan tez mial reke w gipsie
A mnie to nie przeszkadzalo, ze to facet, tylko koszmarnie maly wybor sukienek i kompletnie zadna nawet nie wpadla mi w oko (nie mowiac juz o przymiarce).
Bylam tam nawet dwa razy, myslalam, ze moze asortyment sie zmieni, ale niestety nic z tego.
Gabro - Pon Maj 28, 2007 12:41 pm
Pan jest bardzo miły:) Ale z powodu braku sukni, które by mi się spodobały, nie skorzystałam z jego pomocy
eulalia - Wto Lip 10, 2007 10:04 pm
A u mnie to byl przypadek, ze kupilam sukienke w Art Mariage. Upatrzylam ja sobie w necie jakies pol roku wczesniej i wiedzilam, ze sklep znajduje sie w Warszawie. Nie bardzo mi sie chcialo tam jechac, zwlaszcza, ze bede na tydzien przed slubem w Polsce. Wiec nie wiele myslac wzielam moja kuzynke i pojechalysmy rozejrzec sie po sklepach. Bedac na Sienkiewicza, weszlam do trzech sklepow, ale nic mi sie nie podobalo. Wiec wsiadlysmy do samochodu zeby jechac gdzies indziej i nagle przed moimi oczami ukazal sie ten pieknyyyyy widokkkk!!!!! Krzyknelam do kuzynki parkuj tutaj, bo tam na wystawie jest ta moje wymarzona suknia I tym sposobem mam taka, jaka chcialam od poczatku yupi!!! A to, ze jest tam pan a nie pani absolutnie mi nie przeszkadzalo. Czasami lepiej jak facet spojrzy swoim okiem
Gabro - Sro Lip 11, 2007 10:35 am
A masz może zdjęcie tej sukni?
=MiLi= - Czw Lip 12, 2007 10:03 pm
Ja również chętnie bym fotę tej sukni zobaczyła
eulalia - Wto Sie 14, 2007 4:09 pm
Niestety nie moge wkleic zdjecia, bo nie da sie go skopiowac ze strony, a strona internetowa, gdzie byla ta sukienka na modelce, zostala zmieniona i nie moge teraz znalezc Ale podaje wam link do strony artmariage: www.artmariage.com i tam trzeba kliknac na kolekcje, a numer sukienki to 41 (widok z przodu) i 42 (widok z tylu). Przepraszam za utrudnienia, ale nie mam nigdzie na kompie tego zdjecia
mischelle22 - Wto Sie 14, 2007 8:16 pm
Pozwolę sobie wkleić te zdjęcia:
eulalia - Wto Sie 21, 2007 4:47 pm
Dzieki mischelle22, ja nie moglam ich wkleic. Moze dlatego ze pracuje na Macu...Jeszcze raz wielkie dzieki. No i jak sie podoba?
Gabro - Sro Sie 22, 2007 8:50 am
Też się swego czasu przez chwilę zastanawiałam nad wyborem tej sukni. Jednak wymarzyłam sobie inny tył i ostatecznie nawet nie przymierzałam tej sukni.
Bardzo ładna
EJ-ET - Sro Sie 22, 2007 8:51 am
Eulalia bardzo ładna suknia, taka królewska. Mnie by co prawda chyba nie było w niej dobrze, ale sądząc po Twoim opisie jest stworzona dla Ciebie!!
Abudabi - Pon Kwi 14, 2008 6:29 pm
Byłam tam dzisiaj - no dobrze, też strefiłam jak z zaplecza wyszedł facet - ale w przeciwieństwie do poprzedniczek był bardzo rzeczowy i sympatyczny. uszycie sukienki wg wzoru od 1200 do 2200. Na mój ślub w połowie sierpnia powinnam do końca kwietnia złożyć zamówienie.
To chyba bardziej pracownia, niż salon z sukniami
justinaa - Wto Maj 06, 2008 2:44 pm
ja byłam w salonie Art Mariage w tamta środę w dodatku służbowo ponieważ na terenie salonu jest też (to tak przy okazji przydatna informacja chyba:)) hurtownia dodatków ślubnych, gdzie można kupić atłas, satynę, podszewki i różne koronki
ale wracając do tematu - jako, że sukienkę mam już wybraną, to tylko rzuciłam okiem na propozycje w tym salonie i jedna sukienka bardzo mi się spodobała (ale nie ma się co dziwić, jest bardzo podobna do mojej), ale trochę mnie zniechęcił wystrój tego salonu, nie jest tam zbyt ładnie, aaa i widziałam panią i wyglądało na to, że ona też tam pracuje bo pan to swoją drogą - on sprzedał mi atłas i do dziś nie wysłał faktury
joannakarolina - Sro Sie 19, 2009 11:01 pm
Byłam dzisiaj w tym salonie i obsługiwał nas sympatyczny Pan (nie byłam zdziwiona że w salonie jest facet, bo moja siostra zamawiała u niego w zeszłym roku swoją suknie i już byłam uprzedzona ), wybór może nie jest za duży ale suknie są ładne i można się dogadać jeśli chciałoby się np. coś zmienić, ceny i ogólnie wrażenie ok
|
|