|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Ślub konkordatowy - solistka w kościele Ave Maria i nie tylko
tweety - Sro Maj 05, 2004 11:08 pm Temat postu: Ave Maria Dziewczyny. Zwracam się do Was z pytaniem czy może przypadkiem nie znacie Kogoś kto zaśpiewałby lub zagrał na skrzypcach na ślubie Ave Maria? Fajnie by było gdyby mi ktoś pomogl.
Asiek - Sro Maj 05, 2004 11:18 pm
Tweety, ja niestety nie pomogę.
Pisałam już o tym w tym temacie .
tequilaband - Sro Maj 05, 2004 11:32 pm
Ja mogę polecić tylko kogoś kto by zagrał na trąbce i naprawdę to świetnie brzmi.
Edyta - Czw Maj 06, 2004 9:32 am Temat postu: Re: Ave Maria
tweety napisał/a: | Dziewczyny. Zwracam się do Was z pytaniem czy może przypadkiem nie znacie Kogoś kto zaśpiewałby lub zagrał na skrzypcach na ślubie Ave Maria? Fajnie by było gdyby mi ktoś pomogl. |
może warto skontaktować się z Galionką!!!
ice - Czw Maj 06, 2004 10:18 am
Ja mam znajoma ktora spiewala u mnie ... na co dzien jest chorzystka w teatrze wielkim .... coz moge powiedziec ... wiem ze kosciol ma dobra akustyke ale jak zobaczylem kasete z ceremoni bylem w szoku .... dziwczyna nie miala mikrofonu a sluchac ja byla chyba na kilka ulic
Efekt niesamowity.
P.S. Nie wiem czy sie zgodzi i nie wiem ile by za taka przyjemnosc chciala.
Olcia.W - Czw Maj 06, 2004 12:54 pm
Tweety,moge polecić Tobie kilku skrzypków.Bardzo dobrzy muzycy.Mój tata jest organistą w Kościele na Placu Kościelnym, więc są sprawdzeni.Są to ludzie po Akademii Muzycznej.
Asia - Czw Maj 06, 2004 1:22 pm
Podam Wam nr telefonu do znajomego mojej mamy - pana, który zajmuje się graniem na skrzypcach podczas slubów. Nie słyszłam jak gra, ale na pewno dobrze, bo posiada wyższe wykształcenie muzyczne. U mnie nie będzie grał, bo teściowie załatwili wczesniej kogoś innego.
Tekst z jego wizytówki:
"Oprawa muzyczna - skrzypce
FR. Schubert - Ave Maria
G.F. Haendel - Largo
J.S. Bach - Ave MariaR. Szchumann - Marzenie
Numery tel moge przesłac na priv - komu?
tweety - Pią Maj 07, 2004 11:30 am
Ok dzięki wszystkim za odpowiedź i poproszę o namiary na priv. Będę bardzo wdzięczna.
Marzena - Pon Lut 07, 2005 2:19 pm Temat postu: solistka w kościele Ave Maria i nie tylko Szukam solistki do kościoła, która śpiewa nie tylko Ave Maria, ale piękne, tematyczne piosenki. Jeżeli macie namiary to bardzo proszę.
Pusiak - Sro Lut 23, 2005 10:32 am
Dołączam się do prośby Marzeny Też poszukuje kogoś kto ładnie wykonałby Ave Maria.
A w ogóle Marzeno, to coś mi sie przypomina, że gdzies widziałam u kogoś post o solistce i skrzypku.... poszukaj, jak znajdziesz to daj znać i odwrotnie, ja dam znac jak znajdę
Bartosz - Sro Lut 23, 2005 11:05 am
Ja znam pare ktora miala slub ze skrzypaczkami i solistka jesli dobrze kojarze. Ale bede widzial dopiero w przyszlym tygodniu.
Pusiak - Sro Lut 23, 2005 11:12 am
Będe wdzięczna za info, jesli możesz to poproś tez o ocene występu
Ewela - Czw Lut 24, 2005 2:01 pm
Wszystkich chętnym mogę podać numer do dziewczyny,która będzie śpiewać i grać na skrzypcach na naszym ślubie( polecam bo słyszałam na ślubie znajomego,gdy śpiewała Ave Maria goście odwracali głowy z podziwem ) .Piszczie na priv
Pusiak - Sro Kwi 06, 2005 7:40 am
nooo... mnie się sprawa rozwiązała pomyślnie Zagra mój kuzyn a zaśpiewa jego koleżanka Aż się bałam go prosić, no bo to gość i obciążać go jeszcze takimi rzeczami, ale sam się zgłosił i stwierdził, że jak wezme kogoś innego to sie obrazi
gambi - Sro Kwi 06, 2005 8:23 pm
Wlasnie wybralam solistke na slub i jestem bardzo zadowolona. Slyszalam jak spiewala na slubie i zrobila na mnie duze wrazenie.
Jesli ktos nadal potrzebuje namiarow na kogos bardzo chetnie pomoge.
Marzena - Wto Cze 28, 2005 7:35 am
Mnie udało się znaleść solistkę w Pabianicach. Pięknie zaśpiewała wszystko co sobie zażyczyłam. Polecam, jeśli ktoś chce numer tel. to proszę się odezwać. Pozdrawiam.
agi - Wto Lut 13, 2007 5:36 pm
Jeżeli jeszcze nikogo nie masz to mogę Ci polecić skrzypka i solistkę. Jak chcesz to daj znać na priva.
gebka - Pią Kwi 06, 2007 9:24 am
u nas bedzie spiewac pani ktora jest z naszego zespołu z wesela
asix - Pon Paź 15, 2007 5:41 pm Temat postu: muzycy Gdyby ktoś wciąż poszukiwał namiary na jakiegoś muzyka, to chętnie pomogę, bo znam ich wielu najlepiej piszcie na e-mail: asiuniax@o2.pl
gosc - Sob Wrz 13, 2008 1:08 pm
Przypominam, że wszelkie prośby o namiary wysyŁany na PW, nie zamieszczamy ich na forum publicznym
|
|