Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

Obrączki - Firma jubilerska DOMAŃSCY

Sycylijka - Czw Mar 19, 2015 4:41 pm
Temat postu: Firma jubilerska DOMAŃSCY
Drogie Forumki, czy któraś z Was miała styczność z firmą jubilerską Domańscy?
Jakieś opinie?

kapatka - Czw Mar 19, 2015 8:08 pm

My byliśmy w ramach rekonesansu. Obsługa owszem bardzo pomocna, ceny jak w innej tego typu sieciówce. Ostatecznie jednak zdecydowaliśmy się na małego jubilera i nie żałujemy.
Juska - Sro Mar 25, 2015 7:19 pm

kapatka napisał/a:
My byliśmy w ramach rekonesansu. Obsługa owszem bardzo pomocna, ceny jak w innej tego typu sieciówce. Ostatecznie jednak zdecydowaliśmy się na małego jubilera i nie żałujemy.

Zgadzam się :) Ale nie ukrywam, że to u nich w salonie znalazłam wzór mojej wymarzonej obrączki :) Wykonanie zleciliśmy panu Romanowi z Wigury :)

Sycylijka - Sro Mar 25, 2015 7:27 pm

Juska, cwany Lisku :D bardzo pomysłowo :D
Juska - Sro Mar 25, 2015 7:31 pm

Sycylijka, heheheh a weszłam tam zupełnie przypadkiem i jak ją zobaczyłam to padłam :D A za jej cenę, mamy dwie :)
Alzacja - Wto Paź 27, 2015 1:18 pm

Domańscy mają swój salon w Pasażu Łódzkim, tam do nich trafiliśmy. Dziewczyna, która nas obsługiwała, nie była nami zupełnie zainteresowana. Niezbyt chciało jej się z nami rozmawiać ("To mogą państwo zobaczyć w internecie, cała oferta jest w sieci"). :? Już mieliśmy wychodzić, gdy nagle pojawiła się kierowniczka i w dziewczynie nastąpiła zmiana o 180 stopni. Zrobiła się miła, pomocna itp. Jednakże stwierdzilismy, że nie damy jej zarobić po takim początku. :razz: :twisted: