|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Muzyka - zespół Fenix z Tomaszowa Maz.
tomtm - Sro Cze 25, 2014 5:21 pm Temat postu: zespół Fenix z Tomaszowa Maz. Witam.
Jestem nowy na forum, wraz z narzeczoną jesteśmy na etapie szukania zespołu. Jeśli ktoś był na weselu gdzie grał zespół z tematu to proszę o opinie. Jestem ciekaw czy wychodzą do stołów, jakie mają przerwy. Za wszelkie info z góry dziękuję.
Zespół skalda się z czterech panów i solistki.
Pozdrawiam .
Tomek
ava - Sro Cze 25, 2014 9:22 pm
tomtm, a masz jakieś bliższe informacje na temat tego zespołu? Czy wokalistka to taka filigranowa kobieta, a liderem grupy jest jej mąż Piotr? Jeśli tak to u nas grał ten zespół, tyle, że wtedy było 3 panów+wokalistka.
tomtm - Sro Cze 25, 2014 10:22 pm
Po wpisaniu w google: "fenix tomaszow" na pierwszym miejscu jest ich stronka. Mam za mało wpisów i nie mogę podać linka
Być może zespół zmienił skład.
ava - Czw Cze 26, 2014 2:24 pm
tomtm, ok, znalazłam. Niestety to nie ten sam zespół, więc nie pomogę.
tomtm - Czw Cze 26, 2014 5:47 pm
Trudno. Poczekamy, może ktoś się znajdzie kto widział i słyszał.
[ Dodano: Sro Lip 02, 2014 10:09 am ]
Własnie jestem po przesłuchaniu zespołu Fenix, podobało nam się jak grają i na ten zespół się zdecydowaliśmy.
Mariansz - Wczoraj 20:28
Opinia o zespole muz Artenso
Witam zespół Artenso grał na weselu mojej curki w ostatnią sobotę .
Na sali tańca całkiem pr
zyzwoicie,ale to wszystko co mogę powiedzieć dobrego o tym zespole.Powitanie młodych to wielka porażka ,wręcz bym powiedział zlekceważenie młodych .Gożką wódkę zaczeli śpiewać na tyłach sali a z przodu było słychać tylko bełkot.Kolejną rzeczą kturo kturej piszą na stronie to duża ilość instrumentów w zespole lecz nie wspomnieli że tylko jedna osoba gra na tych instrumentach i to nieudolnie gdyż gra na akordeonie była pełna fałszów a 3 osoby to sliści.Następną żeczą co nam się nie podobała to to że mieli zrobić biesiadę przy stołach to zaśpiewali kto w styczniu urodzony(ta zabawa raczej na końcu wesela a nie na początku) a póżniej prosiłem żeby chociaż na poprawinach zaśpiewali coś wesołego na początku coś na rozruszaniu gości to się doczekałem ale na końcu jak już pół gości nie było a reszta była już zmęczona (wielki niewypał),a jak prosiliśmy żeby grali coś jak goście byli przy stołachto pani z zespołu powiedziała że deser ważniejszy niż bawienie gości.czuli się bardziej w charakterze gości niż obsługi wesela.Córka zapatrzyła się na opinie na stronie tylko sęk w tym że na tej stronie nie można dodać negatywnej opini .Więc jeśli marzycie ogodnym powitaniu i biesiadzie to nie polecam !!!
Ps nagłośnienie też nie zachwyca
|
|