Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

Muzyka - Zespół ARTENSO - Proszę o opinie

kasiulka664 - Pią Lis 15, 2013 5:55 pm
Temat postu: Zespół ARTENSO - Proszę o opinie
Witam Serdecznie !
Prosze o opinie o zespole Artenso. Z góry dzieki za wszystkie opinie
Pozdrawiam.

secuder - Wto Maj 20, 2014 11:36 am

Może jest jakaś dobra duszyczka ma jakaś opinię o zespole?:)
aliyka - Sob Lip 05, 2014 10:20 pm

Byłam na dwóch imprezach z udziałem tego zespołu. Po tych imprezach zdecydowaliśmy się na nich i myślę, że dobrze trafiliśmy. Wokalistka ma nieziemski głos i mają super kontakt z gośćmi :) Panowie bardzo fajnie prowadzą całą imprezę. Szalę decyzji przechyliła sytuacja, w której brakło prądu na weselu. Zespół uratował imprezę wychodząc i zabawiając gości z akordeonem do momentu aż "przyjechał" prąd ;) wyglądało jak ukartowane ;) Czekamy na naszą imprezkę z niecierpliwością. Jeszcze trochę czasu zostało, ale po weselu na pewno dopiszę kilka zdań, bo opinia od strony "organizatora" będzie również wyglądała pewnie inaczej ;)
Mariansz - Wczoraj 20:10
Temat postu: Re: Zespół ARTENSO - Proszę o opinie
kasiulka664 napisał/a:
Witam Serdecznie !
Prosze o opinie o zespole Artenso. Z góry dzieki za wszystkie opinie
Pozdrawiam.

Witam zespół Artenso grał na weselu mojej curki w ostatnią sobotę .
Na sali tańca całkiem przyzwoicie,ale to wszystko co mogę powiedzieć dobrego o tym zespole.Powitanie młodych to wielka porażka ,wręcz bym powiedział zlekceważenie młodych .Gożką wódkę zaczeli śpiewać na tyłach sali a z przodu było słychać tylko bełkot.Kolejną rzeczą kturo kturej piszą na stronie to duża ilość instrumentów w zespole lecz nie wspomnieli że tylko jedna osoba gra na tych instrumentach i to nieudolnie gdyż gra na akordeonie była pełna fałszów a 3 osoby to sliści.Następną żeczą co nam się nie podobała to to że mieli zrobić biesiadę przy stołach to zaśpiewali kto w styczniu urodzony(ta zabawa raczej na końcu wesela a nie na początku) a póżniej prosiłem żeby chociaż na poprawinach zaśpiewali coś wesołego na początku coś na rozruszaniu gości to się doczekałem ale na końcu jak już pół gości nie było a reszta była już zmęczona (wielki niewypał),a jak prosiliśmy żeby grali coś jak goście byli przy stołachto pani z zespołu powiedziała że deser ważniejszy niż bawienie gości.czuli się bardziej w charakterze gości niż obsługi wesela.Córka zapatrzyła się na opinie na stronie tylko sęk w tym że na tej stronie nie można dodać negatywnej opini .Więc jeśli marzycie ogodnym powitaniu i biesiadzie to nie polecam !! !!!
Ps nagłośnienie też nie zachwyca