|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Zdrowie i Uroda - Joga
gebka - Nie Lip 15, 2012 6:33 pm Temat postu: Joga W imieniu znajomej chciałam serdecznie zaprosić chętnych Może sie ktoś skusi
traviata666 - Sro Lip 18, 2012 8:45 am
Ja chodze o Akademii Body Mental.
Polecam serdecznie
gebka - Nie Sie 26, 2012 8:00 pm
Paolina - Pią Lis 08, 2013 10:41 pm
Ćwiczycie jogę?
Gdzie chodzicie lub chodziłyście na zajęcia?
Ja chodziłam do Fitness Klubu Rytm, i do Centrum Hatha-Jogi Michała Szczepanika. W każdym z tych miejsc zajęcia były moim zdaniem dobrze prowadzone i panowała fajna atmosfera
Po dłuższej przerwie zastanawiam się nad powrotem do Rytmu (na Widzewie). Może ktoś tam chodzi na jogę?
konstantynka - Czw Lis 14, 2013 9:42 am
Kasiaaa napisał/a: | A ja ćwiczę jogę w domu, bardzo odprężające |
A uczyłaś się gdzieś wcześniej? Czy wiedza książkowa? Polecasz jakieś książki/filmy instruktażowe?
Paolina - Pią Lis 22, 2013 10:47 pm
Też czasem ćwiczę w domu, ale jednak nadal potrzebuję instruktora, który by moje błędy korygował oraz towarzystwa W grupie raźniej
Juska - Sob Lis 23, 2013 3:34 pm
O fajny wątek - bo joga mnie interesuje od dawna, choć powiem szczerze nigdy nie znalazłam odwagi na to, żeby podjąć jakieś zajęcia. Kupiłam sobie jedynie program na kinecta i nawet nieźle mi to szło, wierzę jednak, że w jakiejś grupie byłoby fajniej - no i bezpieczniej, bo pod okiem instruktora. Jakieś grupy początkujące są?
Partyshow_pl - Czw Sty 30, 2014 12:23 pm
Ja kilka razy miałam okazję być na jodze,ale szczerze mowiąc to nie przypadła mi do gustu,same zajęcia prowadzone ciekawie ale jak dla mnie to wszystko jest zbyt statyczne,zdecydowanie bardziej wolę basen i aqua aerobik.
szaorma - Sro Mar 05, 2014 2:08 pm
Wolę jednak trochę bardziej dynamiczne formy ruchu, chociaż taka joga wydaje się wręcz idealna na rozluźnienie
ZlotaLinia_com - Wto Lip 08, 2014 2:59 pm
Ja podobnie,Yoga była dla mnie zbyt statyczna chociaż może i w jakimś stopniu relaksowała,ale nie tak bardzo jak np basen czy jazda na rowerze:)
sylakrze - Sro Lip 09, 2014 12:08 pm
Dzięki za zaproszenie
Partyshow_pl - Czw Paź 02, 2014 12:07 pm
To daj znać jak już będziesz po pierwszym spotkaniu jak było i jakie są Twoje wrażenia,tak z czystej ciekawości czy odczucia będą podobne jak moje:)
szaorma - Pon Paź 06, 2014 1:42 pm
Joga musi być przede wszystkim prowadzona przez odpowiednią osobę, żeby takie ćwiczenia były bezpiecznie i ciekawe.
|
|