|
Forum Weselne miasta Łodzi Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim |
|
Sale weselne - Hotel "Wodnik" Bełchatów
mw-inka - Sro Sie 03, 2011 1:24 pm Temat postu: Hotel "Wodnik" Bełchatów Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z organizacją imprez/ gastronomią w Hotelu "Wodnik" na Słoku koło Bełchatowa.
Dzięki
ava - Sro Sie 03, 2011 2:24 pm
Ponad rok temu bawiłam się tam na przyjęciu ślubnym, z tego co pamiętam odbywało się ona na sali miodowej, wkleję więc moją opinię z wątku http://www.forum.wesele-l...=2057&start=200 tj. Sale weselene Bełchatów
Jeżeli ktoś planuje nieduże przyjęcie weselne (obiad) na ok. 40 osób, bez zespołu, to polecam hotel Wodnik na Słoku. Ostatnio miałam przyjemność uczestniczyć właśnie w takim przyjęciu i muszę przyznać, że trudno się do czegoś przyczepić – jedzenie bardzo smaczne, pięknie podane i naprawdę w dużych ilościach, obsługa szybka i dyskretna, sale bankietowe bardzo przyjemne, na krzesłach pokrowce, no i piękny teren wokół hotelu – woda i las. Cena być może trochę wyższa od innych lokali dla takiej ilości gości, ale w tym przypadku jakość jest porównywalna do ceny
mw-inka - Czw Sie 04, 2011 6:22 am
dziękuję za odpowiedź.
my wesele będziemy mieć w sali "zielonej" jest trochę większa od miodowej.
podobają mi się okrągłe stoliki, ale nie wiem jak się sprawdzą na przyjęciu.
sama sala (zarówno zielona jak i miodowa) wygląda ok, ale jak się ją przystroi, na prawdę robi wrażenie, no i właśnie ten widok na jezioro też wpływa na całokształt.
|
|